Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Cougargi21

Nispodzianka??? :/

Polecane posty

Go艣膰 Cougargi21

Ale numer! Kocha艂am sie wczoraj z nowym partnerem, przed nim mia艂am ch艂opaka z kt贸rym uprawia艂am seks wiec logiczne ze nie by艂am juz dziewica... Zaczynamy zabawe z moim miskiem i czuje ze cos jest nie tak, taki b贸l kiedy we mnie wszed艂 ze nawet moj pierwszy raz nie by艂 tak bolesny...pomys艂a艂am jednak ze to przez to ze jakies 6 mc mia艂am przerwy w seksie. Jakie by艂o mije zdziwienie jak luby po wszystkim zapa艂i艂 swiat艂o a tam na poscieli pe艂no mojej krwi! Czy to mo偶liwe ze moj pierwszy partner mnie nie rozdziewiczy艂? Dodam ze podczas inicjacji nie krwawi艂am wcale az tu teraz... No szok. Co moze byb przyczyna takiego krwawienia? Nie by艂o to ostry seks

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 APAP Extra
po co zak艂adasz ten sam temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfrewhwheygtesy
daj sobie ju偶 spok贸j idiotko :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cougargi21
21 no w艂snie tez sie nad tym zastanawiam. ale by艂am ostatnio u gina i niby jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cougargi21
a jakie sa jeszcze objawy nadzerki??? Boje sieee :(

Udost臋pnij ten post

kiedy by艂as u lekarza to tez wa偶ne Warto pojsc jeszxcze raz i skonsultowac ten fakt bo takiego krwawienia nie mozna bagatelizowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cougargi21
Boje sie ze to jednak moze byc jakas nadzerka, poszpera艂am troche w necie i mam teraz wielkie oczy... WA wizyte u gina mam um贸wiona dopiero na po艂owe wrzesnia i duupa. wykoncze sie do tego czasu bo strasznie nie to martwi przeciez takie krwawienie po i w trakcie to nie jest standard

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cougargi21
Czy moze faktycznie przez ta abstynencje tak wysz艂o?

Udost臋pnij ten post