Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaaana

test ciążowy

Polecane posty

Gość zaaaaana

Seks uprawiałam 7 sierpnia. Czy jeżeli zrobię test 17 sierpnia to będzie on wiarygodny? Miesiączkę mam nieregularną, ostatnią miałam 25 lipca i 1 lipca. Już mam dosyć tej niepewności. Czy jeżeli zamiast normalnego testu zrobię ten 6 dni po, to wyjdzie on wiarygodny? Wiem, że podobne pytania już były, ale już się zamotałam.

Gość coraz bliżej
Poczekaj do okresu...wtedy będzie najbardziej wiarygodny. Teraz jest za wcześnie.

Gość krmjfrjfir
stanowczo za wczesnie..!! ja zrobilam ten 6 dni <po niby co wykazuje > 3 dni po terminie @ a pokazał mi brak ciązy..a w ciąży byłam.. dopero 3 dni później wyszły diwe kreski..\ wiec nie rob teraz bo na bank wyjdzie falszywy wynik.. poczekaj do daty @.

Gość dziewczyna grzesia
Cześć dziewczyny! W piątek powinnam dostać@ ale nie dostam zrobiłam za to test wyszedł negatywny ( niestety) Okrutnie się czuje Mam obolałe piersi , jestem jakaś płaczliwa, odbija mi się powietrzem i ogólnie inaczej niż zawsze! Na @ jakos sie nie zapowiada Poradźcie mi kiedy mam wykonac kolejny test!!!!!!!

Gość krmjfrjfir
zrob ponownie za 3 dni.. nie wczesniej:) powodzenia.. :)

Gość po dwoch dniach
Mi jeden wyszedl negatywny, a za dwa dni juz pozytywny. Dwa testy, zeby sie upewnic:)

Gość zaaaaana
No nie wiem, kiedy mam ten test zrobić, bo nie wiem, kiedy powinnam dostać okresu. :( Hmm jak licząc, że mam co 25 dni to może 19 w czwartek. Tylko nie wiem, czy ten normalny czy 6 dniowy.