Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orph Laura

Jejku juz sama nie wiem- prosze o pomoc w padu pytaniach o zwiazek...

Polecane posty

Gość Orph Laura

Wiem ze to moze byc glupie, te pare pytan. Ale jestem z facetem od 3 miesiecy i nie chce tegi zchrzanic bo cos do niego czuje tak na powaznie. Jestem przy tym dziewica wiec moze z tad te glupie pytania. 1. Czy powinnam sie godzic na sex analny przed zwyklym? 2. Czy jezeli kocham sie z nim oralnie, to co mam zrobic z wytryskiem nasienia? Czy mam je polknac?? 3. Jestesmy ze soba te 3 miesiace. Czy to nie za wczesnie za sex? Ja uwazam ze nie. Prosze o szczere odpowiedzi. Dzieki z gor

Gość Orph Laura
I tak jusz poza tym tematem, to jaki slownik ortograwiczny byscie mogli polecic?

Gość Orph Laura
Ja mam 17 on ma 24. A za bledy to sorka ale szybko pisze

Gość bezczelna patrisha
oo, szkoda ze nie ma Leviego, on lubi takie tematy:classic_cool: a przy okazji podpowiedzialby ci jak sie najlepiej zabezpieczyc:classic_cool:

Gość Orph Laura
Nie pozwole sie mu "spuscic w sobie" wiec nie boje sie niechcianej ciazy. I nie mam watpliwosci co do sexu. Chce to z nim zrobi.

seks analny jest bardziej stresujący od każdego innego więc lepiej nie :D Z nasieniem .. może on Ci się spuścić na twarz [jeśli Ci się podoba oczywiście], na piersi, poźniej wytrzesz się lub rozmażesz a i tak po seksie raczej idziesz pod prysznic :) . Dla mnie akurat te 3 miesiące to za mało .