Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patchan

CZY MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ ?

Polecane posty

przed chwilą kochałam się ze swoim chłopakiem. miał na sobie prezerwatywę. gdy się spuścił, wyszedł ze mnie, chwilę się przytulaliśmy. potem on wstał, zdjął prezerwatywę, wytarł członka. chwilę pogadaliśmy. potem ja dotknęłam jego penisa (był lekko mokry, ale to zapewne przez nawilżenie). on zaproponował żebyśmy spróbowali seks analny. położyłam się na brzuchu, on zaczął próbować wejść, ale zjechał mu na pochwę i mam wrażenie, że około centymetr na 1-2 sekundy wszedł do niej (nie mam jednak pewności, ponieważ tam miejsce mam bardzo unerwione i jest prawdopodobne, że on po prostu lekko ją dotknął). potem założył prezerwatywę i zaczęliśmy się normalnie drugi raz kochać. jest możliwość, że w jakikolwiek sposób mogłam zajść w ciążę ?

Gość ssssssssssssssssssssss
hehe ja duzo razy tak robilam i nie zaszalam, przez 3 lata tak robie i nie jestem...zeby zajsc w ciaze to sperma musi wyprysnoc do srodka , nie masz sie co bac;P ja wlasnie caly miesioc kochalam sie bez zabezpieczenia i tez tylko wycieralismy i wlasnie czekam na okres;)

tylko my kochamy się z zabezpieczeniem jak jest we mnie. teraz mu tak lekko zjechał na nią i się wystraszyliśmy oboje

noo lekko główka jego się wsunęła (nawet on poczuł). po prostu się strasznie stresujemy całą sytuacją