Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zua zua!!

MOJE PIERSI

Polecane posty

Gość zua zua!!

Moje piersi sa małe, nigdy nie pokaze ich chlopakowi :(:( na dodatek sa tak cholernie oddalone od siebie!! dlaczego ja??? ;/;/;/

Gość zua zua!!
...

Gość eee tam jedni lubią
duże inni lubia małe nie przeginaj z fałszującymi puszapami a na pewno trafisz na tekiego który zakocha się w tobie twoich piersiach i w całej tobie

Gość rołsiiii
a ja nie mam wogóle i co mam powiedzieć? zostaje mi poszukać sobie jakiegoś pedofila - bo to jedyna osoba która będzie chciała mnie tam macać, i nie pieprzę bzdur - taka jest prawda kurwa :O

Gość to nie pokazuj

Gość nowa na forum
a ja mam jeden troche wiekszy od drugiego, podobno wiekszosc kobiet tak ma, ale u mnie to podobno sie odznacza :P wymyslilam zastosowanie praktyczne dla takiego stanu... otóż gdy wybieram sie na spacer w ubraniu w ktorym nie mam kieszeni a chce posluchac muzyki z tel. wkladam sobie tel. w stanik, w ta miseczke ktora piers mam mniejsza, idealnie sie miesci :D

Gość proponuję terapeutyczną wizytę
na plaży naturystów, tam zobaczysz wszystkie możliwe rozmiary, od płaskich po duże piersi i żadna z tych kobiet nie ma kompleksów są ze swoimi partnerami i są oni szczęsliwi ze sobą. nie wpadaj w stereotypy, które każą mieć kobiecie wielki biust a facetowi wielkiego penisa. ludzie naprawdę potrafią się dobierać z zupełnie innych powodów

Gość przybij piatke hehee
bo ja tez mam mikro w dodatku te brodawki i to oddalenie :/ ale jakoś mój narzeczony nie narzeka

Gość twardzioch
tak się zastanawiam, dlaczego do tej pory nikt nie wymyślił leginsów na tzytzki ?

Oj, a moje sa nie dosyc ze male to maja brzydki ksztalt i sa jakby zwisajace a mam dopiero niecale 20 lat i co mam powiedziec? Male piersi to akurat sa ladne o ile maja fajny ksztalt, moj niestety jest tragiczny i sama nie wiem co mam robic, pozostaje mi operacja, bo znajac zycie to kazdemu facetowi takie jak mam by cholernie przeszkadzaly ;(

tez mam z tym problem...male...oddalone od siebie....yhh....mam 19lat, a moje piersi wygladaja jak u dziewczynki z podstawowki....