Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

mój chłopak ma 24 lata i nie proponuje mi żebyśmy to zrobili...

Polecane posty

pomóżci, co mam robić,jestem z nim dwa lata, a ja mam 19 lat, czy to jest normalne , juz sama nie wiem.boje się że pózniej będę rozczarowana gdy zaczniemy to robić, bo on chyba jest prawiczkiem , tak mi sie wydaje, a tak w ogóle to nie rozmawiamy na tekie tematy, on nic nie mówi o ty m a ja sie krępuje zacząć rozmowę

Gość bez przesady. no..
To chyba jakaś prowokacja ale można ci poradzić tylko jedno - porozmawiać z nim o tym:) Ja np o tym rozmawiam, choć dopiero się poznajemy, jeszcze nawet nie jesteśmy w związku:) i znamy się miesiąc. Też jeszcze nic nie robiliśmy A ty dwa lata i nie uprawialiście seksu ani o tym nie porozmawialiście? to skąd wiesz, że w ogóle jesteście w związku?:P

Gość tztzaty maryjan
no staszek jest dobry w pisaniu śpiewających telegramów.

Gość Cougargirl 21
Jestescie tyle razem i nie potraficie rozmawiac? Dla mnie to jakas czysta abstrakcja. Porozumienie i komunikacja w zwiazku to podstawa. Skad wiesz ze jest prawiczkiem? Moze dupczy cos na boku???

Gość tztzaty maryjan
jak widać w dzisiejszych czasach nie rozmowa jest podstawą związku.

Masz jednego z niewielu facetów, którym widać zależy na czymś więcej niż na seksie... wiec chyba sie powinnaś cieszyć a nie marudzić. Bo to zawsze da się zacząć robić. Jesli tak bardzo chcesz, to mozesz z nim pogadac...

Gość a co tu proponować
całujecie się, zaczynacie rozbierać i jedziecie. NIe ma tu nic do proponowania

może się boi ?? ja tez mam 19 a moj facet 24 :) zmuszczac go nie musialam :D skoro jest prawiczkiem to napewno sie boi ze Cie rozczaruje porozmawiajcie.. albo dawaj znaki... itd

a moze to gej? oni czesto tak mają, ze jak nie wiedza co ze sobą zrobić, nie są pewni albo nie akceptują swojej orientacji to znajdują sobie dziewczyne i udają przed całym światem. coś jest nie halo...

Gość pindola ma małego
i zaruchać się boi

Gość tyyyyytanowa
o matkooo 2 lata? Ja z moim już po miesiącu to zrobilismy. Dziwne, naprawde.

Gość mężatkaod miesiąca
witam.nie wiem czy masz problem,bo to różnie z facetami bywa.mogłaś trafić na spoko grzecznego i szanujacego Cię,może ma przekonania religijne,zasady itp.powinniscie to wyjaśnić.ja bylam z facetem który szanował moje przekonania.nie sypialismy przed slubem ale on gadał o sexie i chciał to robić(przynajmniej tak gadał).obecnie jesteśmy misiąc i tydzień po ślubie i nie było między nami nic.on ciagle przy byle okazji rozmowy wytyka mi,że ja nie chcę sexu.pewnego dnia doszło do takiej sytuacji,ze wkurzona na niego o tę uwagę zapytałam - a czy ty mnie pytasz czy chcę?

Gość mężatkaod miesiąca
chora ale prawdziwa i co mam poradzić? pozostaje czekać.w sumie nie jest żle.przynajmniej nie musze brac trujacych tabletek.

Gość fredzelka
Uwazaj mezatka on moze byc homoseksualista. Moj maz po 3 latach malzenstwa tez sie okazal byc gejem. Nie spal ze mna nawet w jednym lozku. Byl seks ale bardzo rzadki 1-2 w miesiacu, po urodzeniu dziecka pol roku zero wspolzycia. To bylo chore, jak mlody facet nie potrzebuje seksu, to albo jest homo, albo ma kochanke, albo jest uzalezniony od onanizmu:/

eee? nie jest źle?to po co za mąz wychodziłas??? trzeba było nadal trzymac sie za reke i chodzić na spacery.związek bez seksu to nie związek...

Gość fredzelka
Ale dziwii mnie, ze Ty takze nie masz potrzeb i Ci to nie przeszkadza...To moze aseksualizm, poczytaj o tym.