Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia_0000

Rozjaśniane, kręcone, prostowane włosy. Pomocy.. ?

Polecane posty

Witam wszystkich . Opowiem mam historię moich włosów i liczę na to, że mi pomożecie . Moim naturalnym kolorem włosów jest ciemny blond z rudymi pasemkami (wiem, oryginalny kolor, ale nie na wszystkich dobrze wygląda) nie podobałam się sobie w nim, więc 4 lata temu przefarbowałam je na ciemny brąz . W te wakacje stwierdziłam, że chcę zmiany, zażyczyłam sobie blond włosy.;D . Udało się. Zapomniałam wcześniej dodać, że moje włosy są kręcone, po zabiegach utraciły loki i stały się "sianowate" . Chciałbym je prostować, ale tak, żeby trzymały się kondycyjnie . Macie jakieś rady , odzywki, maseczki do wlosów (nawe t własnoręcznie robione) wszystko co by pomogło moi m włosom . ? Z góry dziękuję.;*

przede wszystkim nie prostuj ich teraz bo to tylko pogorszy ich stan i tak już są bardzo zmęczone. Kup sobie maseczkę WAX do włosów zniszczonych w aptece, po każdym umyciu wcieraj jedwab, używaj odżywek regerenujących włosy, bardzo dobre są też ampułki. Jeżeli mamsz zniszczone końcówki to podcinaj je. Staraj się jak najrzadziej używać suszarki no i jeżeli masz kręcone włosy to rozczesuj je tylko jeżeli są wilgotne.