Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudaszkapabeztzytzkow

jest ktos kto nie ma piersi tzn ma ale bardzo male?

Polecane posty

nie chce mi sie juz zyc w chooj takich tematow tu jest jeszcze jeden nic nie zmieni jestem chuda piersi praktycznie nie mam nikogo nie mam kolesie leca jak mam push upy ale ilez mozna pierdziele to dziewczyny pewnie macie inne problemy..to ja sie pytam dlaczeg jeden ma wszystko a drugi nic biednemu to zawsze wiatr w oczy

Gość tztzaty maryjan
znajdź se faceta z cycami będzieta się wzajemnie uzupełniać :O.

Gość maaaaaaatika
Są, są; nie załamuj się.

Gość tztzaty maryjan
taka dziewczyna zawsze wygląda jak małolata, to ma swoje zalety ale ma też swoje wady. Mi się jedna taka z mikrocycami podobała ale mnie zbyła :O

nie mam wymiarow..podam i sie bedziecie smiac nosze zerowki:( waze49kl przy159cm ostatnio przytylam 3 kg ale wiecej jakos nie omoge no co mam z tym zrobic przytyje to i cycki urosna

To musisz znaleźć sobie takiego faceta jak ja mam. Jemu jest obojętne co mam w staniku, właściwie to tylko ja się cieszę że mi tam ostatnio przybyło (stety, czy niestety przytyłam), dla niego zawsze najważniejsza była pupa!!! Tylko pupa (jeśli chodzi o zewnętrzny wygląd) się liczy. Jest wielu facetów, którzy mają różne fetysze, niektórych piersi najmniej obchodzą! Jeszcze trafisz na takiego!

Wiesz ja nie dosyc, ze mam male to takie troche zwisajace, to wyglada okropnie, chcialam sobie robic operacje plastyczna, bo to wyglada fatalnie, jak zakladam stanik push up to nie widac i potem na ulicy faceci mysla ze wszystko jest fajnie ok a jakby sie dowiedzieli jakie naprawde mam pierdi to pewnie by juz mnie nie chcieli... bo faceci tacy plytcy sa troche ;/ a ze masz male to sie nie przejmuj jak masz fajny ksztalt to i tak pol biedy, ja np. nie mam nic ani ksztaltu ani wielkosci ;(

Gość maaaaaaatika
Basiaczek dobrze mówi; miałam takiego, który twierdził: "najlepszy taki biust, co się mieści do ust" ;)

Gość twardzioch
a pies trącał te tzytze , jak zajdziesz to same urosną ale najważniejsza jest vagina i każdy facet to wie :) masz vaginę ?

he he vagine mam spalismy tydzien temu w 5 osob pod namiotem kolo mnie lezal kolega ciemno bylo i on mnie dotknal wlasnie za klatke piersiowa i pyta sie czy mu picie podam ale wiecie co? o n myslal ze ja na brzuchu lerze i ze mnie za plecy zlapal:O

mam23lata to juz mi raczej nie urosna no nie?

Gość BalladaNocna
a ja mam w biuscie 82 cm, pod biustem 73cm. Mam 25 lat i narzeczonego którego kocham, takze dasz rade w zyciu. A jak cos to zawsze mozna machnac sobie za 20 tys zł cycki i tyle ;] trzymaj sie.