Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia35

kurwa !!!

Polecane posty

Gość kinia35

zasypiam, niepokoją mnie dziwne odgłosy z kuchni...słysze dzwoniące dzwonki zawieszone nad stołem, jakieś dziwne skrzeczenie, ogólnie odgłosy jakby ktoś tam był :/ myslałam ze sie zesram ze strachu!! w końcu wstałam zapaliłam światło wchodze do kuchni a tam zapierdalają 3 nietoperze a czwarty siedzi na firance ja pierdole!!!!!!!! co ja mam zrobic narobilam takiego wrzasku ze pobudzilam chyba wszystkich sąsiadów ;(;((

Gość Husky jeszcze lubi masaze
nie pij juz:(

Gość kinia35
ej to nie jest śmieszne nie wiem co mam zrobić?? straż miejska? straż pożarna?

Gość ale sie nabijacie
nie wiem co ci radzic. nietoperze sa milutkie ;) ale wiadomo, nie w mieszkaniu :P

Gość kinia35
kuźwa na tym kafe to zawsze można na kogoś liczyć, wszyscy tacy życzliwi ;] nie jest mi do śmiechu przeicież one moga miec wścieklizne

Gość bbbbbbbbbbbbbb
otwórz okno na oścież do łapy jakaś gazeta albo inna broń i próbuj wypędzić szubrawców

Gość renerene
też tak miałam ale jednego sama dałam mu radę nakryłam go wielką michą i przetransportowałam w stronę balkonu

Gość tztzaty maryjan
No nie wiem, jakby miały wściekliznę to by się śliniły. Ps na bank jest pogotowie nietoperzowe :D

wezwij komandosow z zoltych beretow!! wyfruna razem z nimi :D

one sie nie slinia bo kinia to straszny pasztet jest!!:P

Gość kinia35
miską? gazeta? jak ja sie boje tam wejsc kurwa ! jak one zaczynają latać to wrzeszcze i uciekam :/ akurat teraz musialam zostac sama w domu swietnie po prostu

Gość kinia35
no wlasnie najlepsze jest to ,ze nie mam pojecia jak one sie tu dostaly...balkon zamkniety, jedynie okno bylo uchylone w kuchni ! ale uchylone, nie otwarte,.. i to 4 naraz? dziwne to jest.zadzwonilam po sasiada ;d

Gość kinia35
a jak nie wyleca? to mi obsrają cały dom do rana !

Gość bbbbbbbbbbbbbb
no fakt, niezły kanał... może same wylecą... a może sie boją głosnych odgłosów, ustaw coś z komórki jakąś wrzeszczącą muze czy cos , ale żeby wyleciały to musisz i tak okno otworzyć

Gość renerene
miską nakryj jak będzie jakiś na podłodze hmm tobie potrzebne 4 miski a na głowę czapę co by się nie zaplątały we włosy.

Gość kinia35
jezu ja nie podejde do niego z miska. i co, nakryje go ta miska i co dalej? MASAKRA !!! śmierdziele jedne niech mi wypierdalaja!

nietoprze podobno wcale nie sa grozne. Bardziej sie boja ciebie niz ty ich. pewnie dlatego tak lataja jak popaprane:D

Gość kinia35
a jakby mi sie zaplatal we wlosy to bym zemdlała. dobra sasiad przyszedl moze mi pomoze jakos... ;/ takie cos to moglo spotkac tylko mnie kierwa

Gość batwoman
latał mi kiedyś taki nietoperuś po pokoju. szkoda, że go ojciec za okno wyjebał zanim zdążyłam to maleństwo pomiziać za uszkiem :(

Gość kinia35
no nie wiem czy nie są groźne! wpisalam w google "nietoperz w mieszkaniu" i bylo wlasnie '..pamietajmy ze jest to dzikie zwierze i pod zadnym pozorem nie dotykac go golymi rekami" to przeciez jak sie wkurzą i na mnie zaczną lecieć z zębami to mnie zagryza

Gość renerene
jak nakryjesz przynajmniej nie beda fruwać potem podłożysz gazetę pod miskę z nietoperkiem i wyciągniesz na balkon, ja tak robiłam brrrr ależ to było okropne wyrazy współczucia. Sam jakoś nie chciał wylecieć ganiałam go z ręcznikiem, piszczał tylko przeokropnie a ja razem z nim .

Gość kinia35
do przedmówczyni - jakbym siebie widziala! tylko ja mam recznik też na głowie bo sie boje że na mnie skoczy :P

Gość tztzaty maryjan
Nietoperze nie wkręcają się we włosy :O