Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa12345

nikt nie zwraca uwagi na mój charakter ... to przykre

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaa12345

Powiem nieskromnie ,że jestem ładną dziewczyną i wszyscy mi to mówią tzn faceci , rodzina , obcy ludzie nie raz itd. Cieszę się z tego ,ale... czy jak dziewczyna jest ładna to nikt nie może zwrócić uwagi na np jej charakter? Jestem sympatyczna , mam poczucie humoru, mam dużą wiedzę. ale nikt nie zwraca na to większej uwagi. Jak ktoś coś we mnie chwali to własnie tylko urodę. Każdy mój facet (no może był 1 wyjatek) był ze mną tylko ze względu na seks ,że fajnie się ze mną pokazać przy kolegach itd. Nawet przez to ,że jestem ładna i do tego naturalna blondynką często ludzie ,którzy mnie mało znają oceniają mnie jako naiwną itd. Powiecie ,że ,ale mam problem ,ale czemu jak ktoś jest ładny to patrzy się tylko na wygląd?

Gość iowdjdwwid
nie mówię Ci tego złośliwie, ale jeśli faktycznie miałabys fajny (czyt. dobry) charakter to raczej nie mialabyś problemów ze znalezieniem i spotykaniem sie z mądrymi ludzmi tudziez facetami. Urode może i masz ale widać gorzej z charakterem.

Gość onaaaaaaaaaa12345
a jakie koleżanki zwykle się do mnie garną? zwykle takie które nie są zbyt inteligentne delikatnie mówiąc tylko takie głupiutkie ,ktore lubią chodzić do klubów i chcą się ,,pokazać". i zawsze się do mnie garną te ładne bo przeciętne ,ale fajne z charakteru to już nie koniecznie. w naszych czasach to już chyba tylko uroda się liczy..

Gość sexi Natalia
z czym masz problem? nikt cie chyba nie pojechal rowno i masz jakies zale

Gość onaaaaaaaaaa12345
jak ktoś mnie lepiej pozna to czesto jest inaczej bo nie trudno mnie polubić. ale ludzie mają zakodowane ,że jak ładna to pewnie i pusta

Ja uwazam sie musi byc jakis haczyk:) Tyle facetów na swiecie i nikt nie chce ładnej i fajnej dziewczyny? Nie uwazam ze jak ktos jest ładny to to wystarczy i patrzy sie tylko na to.Mam wiele ładnych kolezanek, i sa szczesliwe w stałych związkach. Moze rozgladnij sie w innym towarzystwie niz do tej pory, ja myslalam ze juz minely czasy gdy facet szpanował dziewczyną:P