Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla dobra nauki

Drogie panie, jak zwracac wasza uwage, jak was rozkochac do szalenstwa?

Polecane posty

Gość dla dobra nauki

co na waw dzial drogie panie?? jakie cechy u mezczyzny?? panowie jakie wy macie sposoby na zdobywanie kobiet?? odpowiedzcie dla dobra ludzkosci i nauki:P

Gość cieciunio
kobiety się zdobywa miłością szczerą :)

Gość Dasertyn
Nie pytaj kobiet o takie sprawy, bo zostaniesz wprowadzony w błąd - kobiety co innego mówią, a co innego robią. Najważniejsza w uwodzeniu jest pewność siebie.

Gość dla dobra nauki
cieciunio kobiety się zdobywa miłością szczerą to raczej nie dziala, a tylko upewniua was ze macie faceta pod pantoflem dla dobra nauki uznam to za sposob ktorego nie nalezy stosowac przy zdobywaniu kobiety

Gość no, nie wierzę
mała popraweczka do tego postu wyżej : kobiety co inne myślą, co innego mówią i jeszcze co innego robią i nie pytaj skąd to wiem, jestem nią :))

Gość Dasertyn
Dziękuję za uzupełnienie:)

Gość no, nie wierzę
proszę bardzo :))

Gość dla dobra nauki
czy istniej jakis schemat waszego dzialania?? wiekszosc dziala pod wplywem emocji, impulsow powodoanych wlsabnym wyobrazeniem, chce usystematyzowac wiedze na wasz temat

Gość no, nie wierzę
na nic zdadzą się Twoje pytania od wieków są zadawane i nikt na nie nie znalazł dobrej odpowiedzi to strata czasu

Gość cieciunio
kobiety się zdobywa delikatnością , czułością ( na to każda się złapie ) , troskliwością i przebojowym trzeba być i odważnym ( nie mylić z nachalnością ) :classic_cool:

Gość dla dobra nauki
ty nie potrafisz dac odpowiedzi, to nie znaczy ze jej nie ma , bo w jakis sposob to wszytko dziala , a to przecierz nie loteria, bo w takim wypadku nie bylo by samotnych dupkow ani prawiczkow powyzej 20 roku zycia

każda z nas jest inna, to też chyba i sposoby są różne.Chyba co by nie było, to każda z nas chce rycerza (nie pantoflarza),kochającego, wiernego faceta któremu można się zwierzyć, poprzytulać.Ma to być mądry, zaradny człowiek z humorem.Seks-ważne, bardzo!To teoria, bo na mnie zadziałał taki jeden, który oprócz niebieskich ślepi i dużej postury nie ma sie czym poszczycić..............

Gość no, nie wierzę
no właśnie mówię, że loteria :)) :classic_cool: to loteria, ślepy los, wygrywa się albo przegrywa ale kto nie ryzykuje, szampana nie pije [ jak mawiała moja babcia] więc....

Gość kasa kasa kasa kasa kasa kasa
musisz miec kase:D

Gość do no, nie wierzę
wiesz... ale kobieta kobiecie nierówna

Gość irqa.
Nie badz nachalny,nie gap sie w cycki bo pomysli ze nie masz szczerych intencji.Na mnie dziala to : (przypadkowo na ulicy) koles patrzy sie w oczy,az w koncu urywam wzrok i ze zdenerwowania nie wiem gdzie patrzec.Mijajac go odwracam sie i gdyby patrzal dalej to nie dawaloby mi to spokoju czemu sie tak patrzal,ciagle bym o nim myslala.Nastepnym razem jakbym na niego wpadla liczylabym ze mnie zaczepi,a ja dawalabym ze stresu pewnie wymijajace odpowiedzi,bawilabym sie rekami,wzrok wlepialabym wszedzie tylko nie w niego.Robilabym wszystko zeby w koncu isc do domu.Gdybym w koncu sie uwolnila mialabym wyrzuty ze tak go splawilam i byloby mi przykro. Gdyby kolejne spotkania byly tylko "czesc" i nic wiecej wpadlabym w panike czemu mnie tak olewa i sama zaczelabym dzialac. Nic tak na mnie nie dziala jak olewka ze strony kolesia.A jak ktoregos dnia tak przypadkiem np w sklepie stoje przy polce a on podchodzi i udaje ze tez cos chce z tej polki i chwycilby mnie lekko w pasie i powiedzial "czekaj,bo chce keczup"...aaaa,rozplynelabym sie tym jego niespodziewanym dotykiem i tak bym zagadywala zeby sie wprosic do niego do domu np. pozyczyc plyte albo cos... wtedy bylaby lepsza okazja do poznania sie :) I absolutnie : nie badz nachalny,patrz sie na wdzieki jak ona nie widzi,dotykaj przypadkowo,nie slodz jak nakrecony,czasem sprawiaj wrazenie obojetnego wtedy ona zacznie dzialac.A jak nie to chyba nic z tego.

Gość do not disturb
no jak "patrzal " to na pewno:D badz gentelmenen okazujac to w swoim zachowaniu, nie przynos wstydu, miej poczucie humoru i pewnosc siebie.Dzieki temu zdobedziesz nie jedeno kobiece serce

Gość dla dobra nauki
czy jeszcze ktos ma zyczenie wesprzec badania naukowe??

Gość Lilla E.
na każdą kobietę jest inny sposób:)

Gość Seniorrro
Jak rozkochać w sobie kobietę? Zapraszaj Ją na spacery, bądź miły, praw Jej komplementy, ale pamiętaj, żeby nie być "wkrętodupnym". Wszystko z umiarem. Kobiety potrzebują wrażeń, emocji, jakiejś tajemnicy, doznań, a nie faceta który je będzie wspierał pomagał, rozumiał. Bądź lekko niedostępny, ale też nie olewaj panienki. Niech wie, że Ty też masz swoje życie. Jak już umówisz się z nią na spotkanie, to stawiaj na dotyk, zapach. Kobiety to uwielbiają. Złap ją za rękę mimochodem. Jak się zapyta dlaczego to zrobiłeś, to zbajeruj, że chciałeś zobaczyć która jest godzina. Na do widzenia spójrz jej głęboko w oczy, po czym dotknij dłonią jej policzka i powiedz np. że jej się puder rozmazał czy coś Przyzwyczajaj ją, zaskakuj cały czas, jak dobrze pograsz, to dziewczyna oszalej na Twoim punkcie.

Gość dla dobra nauki
na każdą kobietę jest inny sposób tyle to kazdy wie pytanie jakie sa sposoby

Gość dla dobra nauki
Seniorrro twoj spospb powinein zadzialac alem czy jest w stanie rozbudzic , albo przelamac serce kogos kto juz kiedys, raz, byl zdobyty??

Gość MAAABEEE
Seniorrro To jest 100% sposob na zdobycie kobiety. Taki powinien być męzczyzna. A jak przyjemnie być tak zdobywaną. !!!!!!

Gość jesli ktos byl juz zdobyty
to tym bardziej musisz zaskoczyc te osobe: sposobem panie sposobem;)

Gość dla dobra nauki
jakie sa sposoby zaskakiwania kobiet, by skutecznie wzbudzac w nich silne uczucia?????

Gość czarnucha 77
kochac je z wzajemnoscia

Gość czarnucha 77
:) tak i trzeba byc jeszcze przyjaznym dla ludzi i srodowiska :)

Gość tylko nieuk zadaje tego typu
pytania na kafe, mężczyzna na poziomie nie ma z tym problemu, wie jak się ma zachowywać coraz wieksze prostaki pojawiają się na kafe, czy tylko ja to zauważam???

Gość martwe morze
Kobiety można zdobyć kwiatami, słodyczmi dla tych co lubią oczywiście, miłym słowem

Gość czarnucha 77
.. bo moze sie okazac ze to tylko chwilowy czas dobroci dla zwierzat :) a pozniej zegnaj gienia swiat sie zmienia i szukaj takiego ..