Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

białkożerczyni

dieta duncana

Polecane posty

jestem dzisiaj 9 dzień na diecie(etap pierwszy).Niestety nic nie schudłam.Jestem załamana.Jadłam gotowe produkty z Biedronki> Filety z Indyka surowe zapiekane w folii bez masła, Filety z kurczaka w piekarniku na papieże do pieczenia niestety w panierce, szaszłyki mięsne. N ajeden obiad prawie całe opakowanie 4, 5 kawałków. Na śniadanie jajko na twardo.na kolację rolmopsy ze śledzi zawijane z ogórkiem konserwowym, puszki rybne z tuńczyka, śledzie w pomidorach a także łosoś wędzony, pstrag wędzony dwa razy jadłam chudy twaróg z mlekiem, wędliny szynka wędzona, konserwowa,baleron, kabanosy z drobiu. miałam 2 kilo mniej,przy mojej wadze 98 ten wynik był dla mnie katastrofa. no i wczraj w nocy nie mogłam zasnąć przez trzy godziny przewracałam się z boku na bok i w koncu zeżarłam pół tabliczki czekolady ,dwie kromki chleba z miodemi dzisiaj 1,5 kilo mniej, wszystko diabli wzięli. chciałabym spróbować jeszcze raz. Czy ktos wie ile musi być przerwy po jakim czasie mogę spróbować jeszcze raz z fazą uderzeniową.boję się cholesterolu, zakwaszenia organizmy, zakwasy bolą. Z napojami nie było problemu piję dużo wody,herbaty, zaparć też nie miałam. TYlko efektu żadnego ani na wadze ani w obwodach.Fakt, zjadałam całe opakowania. NIech ktoś ze mna porozmawie bo się pochlastam gumka myszką,

hej, zapraszamy na nasz topic, my tez się zmagamy wciąż z tą dietą i spadki też są różne... zresztą jest tu wiele topików więc pytaj śmiało dziewczyn które już przeszły długą drogę z dietą, na pewno Ci pomogą... tymczasem głowa do góry, raz jest gorzej a raz lepiej.

Gość Marysiulka85
Ja jestem na Ducanie od 1,5 miesiąca i mam już 7 kg w dół, moja mama prawie 9 kg. Też miałam dni gdzie waga w ogólle nie spadała, ale się nie poddawałam i kontynuowałam diete. Czasem jest ciężko, ale nie odpuszczę :) Jak chcesz podam ci swoje GG i pogadamy, bo razem zawsze łatwiej :) Głowa do góry.

Marysiulka 95. Dzięki za wsparcie. Niestety nie mam GG. Mój adres andrzejlancia @interia.pl albo pogadajmy na Kafetrii. Czy mogłabyś powiedziec w jakich fazach diety duncana byłaś przez te 1,5 miesiąca . Chciałabym powtórzyć fazę uderzeniowa.

Gość Marysiulka85
Odezwę sie po południu teraz musze zmykać

Gość no nie kolejna idiotka
a poza tym jesli zezarłas to wszystko o czym piszesz przez 9 dni to nie dziwota ze nie schudlas..ja pierdole ty masz chyba wor nie zolądek:O panierka na dukanie??? kuurwa czytalas ksiazke????????? ogranicz sie jebana swinio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Marysiulka85
Rzeczywiście, niektórych rzeczy nie powinnas jeść. Ja w fazie uderzeniowej jadłam głównie naturalne jogurty o obnizonej zawartości tłuszczu (uwielbiam), szynkę drobiową i piersi z indyka smazone na patelni beztłuszczowej. Bez problemu wytrzymałam 10 dni :) Potem dietę zgodnie z planem rozszerzyłam o warzywa, ale nie wszystkie: pomidory, paprykę, cukinię, ogórek, fasolkę. Waga mi się zatrzymała po kilku dniach 2 fazy, ale potem znowu zaczęła spadać. Teraz nawet pozwalam sobie na kefiry owocowe 0% :) Wyprobowałam już wiele diet, ale dopiero ta daje efekty. Wagę trudno mi utrzymać ze wzgledu na chorobę. Nic się nie bój zakwaszenia organizmu, tylko musisz DUŻO pić. Łykaj też witaminy (najpierw skonsultuj się z lekarzem)

Przepraszam wszystkie za tego "duncana". Literówka po nieprzespanej nocy, moze skojerzenie z Izabelą Duncan, której biografie kiedyś czytałam. Marysiulka95 dzięki za odpowiedż.Witaminy brałam.Ale troche sie tej diety przestraszyłam. Trudno nie udało sie poszukam innej drogi.Co nas nie zabije to nas wzmocni Mam ppozytywnyprzykład w rodzinie.Szwagierka zeszła ze 120 kg do 84 w ciągu 2 lat.Ograniczała węglowodany + codzienny wysiłek fizyczny( spacer w zasadzie marsz, nawet siłownia,basen.)Spróbuję niech tylko sięskończate cholerne upały. Chodziłam na basen wysiadły mi nerki. Wakacje stracone.Żal Szczerze mówiąc przestałam wierzyć ,że mi się uda . Byłam u kwadratowych grubasów, no ale szwagierce się udało więc może i mnie się uda.

Gość bia lkozerczyni
Marysiulka95 maze napiszesz do mnie na mójadres.wiem trochę nam nie po drodze.Ja przewrwałam Ty stosujesz ale też jestem chora, moze to bedzie wspólny temat tylko juz nie na forum Różne sie trafiaja niestety.

Gość Marysiulka85
Nie rezygnuj! Sprobuj jeszcze tego Ducana, na pewno ci się uda. Jeśli wczesniej stosowałaś wiele diet, to teraz spadek wagi bedzie mniejszy, ale bedzie. Niestety nasze organizmy walczą. A skąd jesteś?

Gość Marysiulka85
Ok, zaraz odezwę sie na maila

Gość wtf????????
kwadratowe grubasy???????????? co to ?????????

Gość Marysiulka85
Wysłałam na tego maila co podałaś, na Interia.pl

Gość a dlaczego nie moga byc
kwadratowe grubasy? Jaka literowka? Przeciez kwadrat to slowo. I zostalo tu prawidlowo napisane :D

Gość LelciaCzy jeszcze tu ktos wcho

Gość amatus1
czy mozna jesc sledzie np matiasy?odpowiedzcie bo mam ogromna ochote je skosztowac:)

Gość hipoglikemia
DZIEWCZYNY NIE STOSUJCIE DIETY DUNCANA!!! JA BYŁAM NA PIERWSZEJ FAZIE 3 DNI I O MAŁO NIE PRZYPŁACIŁAM TEGO ŻYCIEM... BRAK WĘGLOWODANÓW I CUKRU SPOWODOWAŁ U MNIE STAN CIĘŻKIEJ HIPOGLIKEMII, TRAFIŁAM DO SZPITALA I LEDWO MNIE ODRATOWALI, A PRZED ROZPOCZĘCIEM DIETY BYŁAM ZDROWA JAK RYBA, NIGDY NA NIC NIE CHOROWAŁAM!!! ... POTRZEBUJEMY DO ŻYCIA WSZYSTKICH NIEZBĘDNYCH SKŁADNIKÓW NIE RYZYKUJCIE UTRATĄ ZDROWIA I ŻYCIA, LEPIEJ OGRANICZAĆ CUKRY I POWOLI REDUKOWAĆ WAGĘ NIŻ NISZCZYĆ SOBIE ZDROWIE... TO JEST ZABÓJSTWO DLA WASZEGO ORGANIZMU BĄDŹCIE OSTROŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!