Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani jagoda wiek średni

Skandal w szpitalu!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koobbieto!!!!
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z Ciebie dumna (chociaż Cię nie znam) :) Oby więcej takich wrażliwych na cudzą krzywdę po ziemi chodziło......

Gość Bruce komono
Lekarze to cepy nieuki i łapówkarze. Nie potrafią leczyć, tylko piguły na daną jednostkę chorobową z książki przepisać. To samo dotyczy pielęgniarek, cipy bezduszne !!!

Gość ona.ona
Akurat w szpitalu na OIOM-ie nie ma znaczenia czy to mężczyzna czy kobieta, bo wszyscy leżą w tej samej sali

Gość brrbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wszyscy lekarze sa beznadziejni pielęgniary to leniwe baby proponuję leczyć się prywatnie lub samodzielnie opiekować się swoimi krewnymi/bliskimi powodzenia :P

Gość nr43434434kdlozstz
Bruce komono Lekarze to cepy nieuki i łapówkarze. Nie potrafią leczyć , tylko piguły na daną jednostkę chorobową z książki przepisać. To samo dotyczy pielęgniarek, cipy bezduszne !!! hahah powiedział to pewnie cep po zawodówce albo poldupek po ekonomii lub innej psychologii:o

Gość Bruce komono
a ja proponuję zmienić zawody na biznesmenów, a nie wykonywać zawodu największej rangi szlachetności człowieka !!! wiec brrrrrr SPIERDALAJ DO ROLI !!! Na Wasze studia dzienne płacił cały naród.

Gość Zgadzam się...
większość pielęgniarek nie powinna pracować z ludźmi, nawet nadzorowanie kostnicy sprowadziłyby do czegoś uwłaczającego godności zmarłych. Modlę się aby moi bliscy ani ja nie trafili w ich łapska.

Ktoś napisałe że nie robi się operacji podczas miesiączki. Tak się składa ze w ieku 17 lat (miałam wtedy prawie 18 bo za miesiac) robili mi ciężką operacje brzucha w czasie miesaiczki. Były powikłania,ale nie trafiłam na oiom,tylko jeszcze raz mnie rozpruwali i po dwóch dniach jeszcze laparoskopie (czyt.innymi dziurkami znów) miałam. I to wszsytko podczas miesiączki. Kazali mi tylko przyniesc do szpitala dwie paczki najbardziej chłonnych tamponów,i kiedy spałam od czasu drugiej operacji do Laparoskopii (śpiączka farmakologiczna) pielęgniarki i mama dbały aby mi się tam nic nie pobrudziło.TAK WIĘC nie pisac ze nie mozna miec operacji w czasie okresu,bo była mozliwosc przesuniecia terminu na za tydzien w srode,ale zrobili mi odrazu. Naszczęście trafiłam na dobre pielęgniarki,ale kiedy chodziłam na kontrole,i przed operacja na obserwacje to wredne tez spotkałam. Uwazam ze autorka bardzo dobrze zrobiła,tylko dziwi mnie to ze mama dziewczyny nie zajzała jej 2 dni pod kołdre,aby cos jej poprawic lub niewiem.. Ale moze to przypadek.

Gość na oiomie
zawsze leza kobiety z mezczyznami!!!!!!!!!! nie ma oiomu meskiego czy zenskiego co za kretyn pisze ze tylko dzieci razem leza?????

Gość Iwonka333333333
Leałam dlugi okres w szpitalu i powiem tylko tyle : NIECH TE KURWY I PIZDY W BIAŁYCH KITLACH ida pracować Na Swoj kosz , nie okradajac państwa pracować na swój kosz, nie wiem moze jakaś ksiegowa czy cuś! Kurwa już na zawsze mam alergię na te pizdy. Ja bym im dała wypłatę.... kurwa do ciężkich robót te żeńskie ścierwa!!!

Gość Iwonka333333333
tak masz racje, one tylko myślą duupa. I jak by się przypodobać w nowej bluzeczce doktorkowi zreszta jej wart. KURRWA nie ma w tych szpitalach NORMALNYCH przy obsłudze chorych, które płaca swoimi składkami ciężkie wieloletnie pieniądze.! Niech Was puidy szlag traqfi o całą przereklamowana służbę zdrowia ? /duży znak zapyuania/

Gość Z Iwonka
do sejmu, kiedy będą te SZMATŁAWCE protestować o wyższe zarobki ? KURWA JA TEŻ IM BYŁ DAŁ, ale tylko ciula w zeby. Jaka praca taka płaca. Moim zdaniem na obecna chwile za duża. Czy tez tak uważacie?

Gość 678987678909876
straszne to jest. moja mama lezala w spiaczce 3 miesiace i skakaly kolo niech jak opazone ale oczywiscie tylko dlatego ze mialam kontakty zeby uruchomic dyrektora szpitala ktory przychodzil tam osobiscie sie zapytac i sie baly. w dniu przyjecia byly okropne darly sie na mnie i na brata bo jestesmy mlodzi bardzo dobrze zrobilas, okropne leniuchy az mi sie zygac chce jak cos takiego slysze, jeden wieli syf tak jak te ich nie mute baseny kaczki itd. wstyd osobiscie lecze sie za granica bo w polsce nie mozna po ludzku

Gość pamiętam jak ja leżałam
w szpitalu i miałam prawie 40 stopni gorączki. od samego rana im mówiłam, że źle się czuję, mam gorączkę. nie byłam w stanie sama wstać z łóżka, bo mi się w głowie kręciło. dopiero jak ojciec przyjechał w odwiedziny o 17 i zobaczył mnie, poszedł do nich, opierdolił z góry na dół to mi w podskokach przyniosły leki. jeszcze tępe strzały stały nade mną i patrzyły, czy nie nabijam sobie temperatury. ledwo włożyłam termometr pod pachę, od razu mi kazały wyciągnąć ale już wskazywał ponad 39 stopni gorączki. miałam wtedy 16 lat, dzisiaj mam 28 a uraz nadal.

Gość Kryspina ludzka
co za kurwwy jebane te pielęgniarki od siedmiu boleści!

Gość malinowy soczek
bo sanowne panie pilegniareczki za malo lapowek dostaja! a to wina ludzi bo sami ucza te cholery ktore sa jak dupy od srania za pzreproszeniem.A jak sie zawod nie podoba to niech spadaja na pole.Kazdy w tym kraju liczy tylko na koperty! a jak juz kasy nie widza to maja gleboko w nosie pacjentow.Taka to polska wlasnie.! a prywatnie to lataja wkolo lozek az im sie pot po dupach leje.Kurestwo i tyle!

mnie na izbie, przyjac nie chcialy,twierdzac ze lozek nie maja a mialam zabieg uzgodniony z lekarzem ...dopiero jak whiski dalam w lape to sie lozko znalazlo..a gdy weszlam na oddzial to zobaczylam ile wolnych lozek jest..przelozona sie dziwila dlaczego tyle godzin na dole czekalam..jak one maja luz na oddziale...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja mialam 9czy 10lat jak trafilam do szpitala z zapaleniem pluc. bylam tam o 17 a o 18 byla kolacja i pigula sie na mnie wydarla na stolowce o cos juz nie pamietam o co ale gdy jej powiedzialam ze przed chwila przyjechalam to sie wydarla " a huj mnie to obchodzi ze ty dopiero przyjechalas"

Gość malinowy soczek
tak tak dawajcie wiecej kasy i pielegniarom i lekarzom! i uczccie ich takiego podejscia.Sami taka korupcja doprowadzacie ze sa rozpuszczeni i na biednych pacjentow ktorzy niejednokrotnie sie zapozyczaja zeby zaniesc takim skurwisynom lekarzom i takim jebdanym peilegniarom nie chca nawet spojrzec.Znam hiostorie jak matka spzredala dom zeby dac lekarzowi w lape bo dziecko mialo raka.Mam nadzieje ze przyjdzie dzien zaglady na ta jebana skorumpowana sluzbe zdrowia.I niech wprowadza kasy fiskalne do prywatnych gabinetow! Modle sie o to kazdego dnia"! Pilegniary powinny stracic prace i orac w polu a lekarze pielic chwasty! To by byla nauczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!