Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarnapani

mdlosci i ciaza

Polecane posty

Gość ciezarnapani

Dziewczyny, jesli w 5 tygodniu 4 dniu nie mam mdlosci tzn ze bede to lagodnie przechodzic?

Gość ciezarna kobietka
chyba jakby mialo Cie mdlic to juz by mdlilo bo to zwykle na poczatku mdli (1 trymest ale od poczatku) ale wiesz nie ma reguly jak Cie zemdli to sie nie przejmuj to normalne

hm...moze cie zaczac mdlic okolo 8 tygodnia:) nie ciesz sie a badz gotowa:) a moze wcale cie nie mdlic:) ja sie z mdlosciami meczylam do 16tc:) a pojawily sie dosc pozno i nie byly az tak uciazliwe jak mozna bylo przypuszczac:)

Gość ciezarnapani
chyba wykrakalam bo mnie troche dzis wzielo ale moj misio juz imbirek mi kupil:P ale to jest takie leciutkie nie od razu do z przeproszeniem zerzygania

jeszcze wszystko przed Tobą :-D aczkolwiek możesz mieć mdłości ale nie musisz mnie muliło ale nigdy nie wymiotowałam

Gość ciezarnapani
moja babcia nie miala i moja mama tez nie moze ja tez nie bede miala takich strasznych. Dziewczyny najbardziej martwi mnie praca do 5 paź musze wytrzymac bo wtedy mi maja przedluzyc umowe a tak to niewiadomo, boje sie ze bede sie zle czula w pracy:( pocieszcie mnie jak dotrwac?

Gość ojojmilama
spokojnie kochana jak Ci sie zrobi niedobrze to idziesz do toalety ale z tego co wiem to nie bierze Cie nagle na wymioty tylko zdarzysz dobiec do tego kibelka:P jak cos a poza tym to sa glownie mdlosci a nie zadne wymioty

Gość ciezarnapani
no wlasnie wiem ze 2 miechy ale wtedy moge zaczac sie gorzej czuc:( jestem przerazona ze sie domysla czegos

Gość ciezarnapani
cale zycie bylam b. szczupla wrecz chuda i do tego wysportowana miesnie na brzuchu itp a teraz spuchlam jak balon, cyce jak donice bola jak nie wiem co i brzuch widac mimo ze to poczatek

Gość ojejkusius
nie bój sie Kochana! wszystko bedzie dobrze :) gratuluje dzieciatka, nie mysl o mdlosciach glownie kobiety sie same nakrecaja i to wzmaga mysl o swoim dziecku i o tym zeby sien ie przemeczac do 5 pazdziernika

Gość kwiatuszek klebuszek
Wszystko bedzie dobrze zobaczysz to nie jest tak ze mdlosci wykanczaja i Bog wie jak bardzo rzygasz, mdlosci sa tylko troche a w szczegolnosci rano, w pojedynczych przypadkach nasilone to jest, mysl o sobie i dzieciatku, GRATULACJE!!

Gość SYLVIA MAMA
NIE BÓJ SIE 🌼 jak nie mialas do tej pory to juz sygnal ze przechodzisz lagodnie 👄