Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanak

czy w łazience musi być umywalka?

Polecane posty

Gość mnie kiedyś rozwaliło
dobrze jeśli jest ;) na pewno jest wygodniej

Gość nie pomyslalas nad tym
zeby zrobic kabine prysznicową i brodzik zamiast wanny? wtedy można by było zrobić umywalke

Gość a po cholere
ma dopasowywac swoja lazienke do gustow kolezanki? wanna jest duzo fajniejsza niz prysznic.

najważniejsze, by umywalka znalazła się w ubikacji. brak umywalki w łazience jako tako można jeszcze obejść, zwłaszcza jeśli przestrzeń rzeczywiście na to nie pozwala...

Gość maciejowa g.
A jak sobie wyobrażasz to pomieszczenie bez niej? Zresztą zobacz jak wyglądają nowoczesne umywalki - http://www.e-inclusive.pl/Umywalki-%C5%82azienkowe/Umywalki-asymetryczne.html

Gość gość
nie no lepiej żeby była w łazience... wiem, że w ty sklepie łazienka plus mają takie niestandardowe modele tez, więc mole znajdziesz coś co wymiarami będzie pasować

Gość gość
Chyba bardziej musi być umywalka niż cokolwiek inne? www.decoroom.eu

Gość gość
Od piętnastu lat nie mam umywalki w łazience i wcale mi jej nie brakuje. Dla mnie zbędny gadżet i jeszcze jeden klamot do mycia. Jak jestem w moim rodzinnym domu, gdzie umywalka jest, to i tak myję ręce nad wanną. Zęby myję siedząc na wannie, już dawno stwierdziłam, że siedząca pozycja sprzyja uczciwszemu myciu zębów, myję dłużej, bo nie chce mi się wstać, a wypluć mogę równie dobrze do wanny. Co ciekawe nikt u nas wanny nie wykorzystuje do kąpieli z wodą, tylko jest to dla nas 2 w 1 brodzik i umywalka.:)

Gość gość
W sumie to być nie musi. Ja nie chciałabym jednak mieć łazienki bez umywalki, tym bardziej, że wiele ceramiki łazienkowej produkuje się z myślą o małej przestrzeni. Widziałam umywalki od Roca Gap, są naprawdę niewielkie. Jak miałabym małą łazienkę to wolałabym jednak zrezygnować z wanny na rzeczy prysznica, a nie np. montować wannę i myć nad nią zęby lub siedzieć w środku ze szczoteczką. ;)

Gość gość
A może umywalka nablatowa rozwiąże problem. ja też mam malutka łazienkę. Pod blatem na którym stoi umywalka mam schowaną pralkę, udało się też pod nim wygospodarować półki na proszek czy kosmetyki. Ja mam umywalkę Bol z Roca. Mała, poręczna i nie wychlapuje sie z niej bo jest dość głęboka.

Gość gość
http://gnsbud.pl/sklep/producenci/keramag Bardzo polecam salon GNSBUD, zakupiłam w nim umywalkę Keramag MyDay. Jestem bardzo zadowolona. Jest niezawodna -nie zamieniłabym jej na żadną inną. Stylowa, dokładne wykończenia, super! :)