Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glistha 69

Tabletki antykoncesyjne i badanie wątroby

Polecane posty

Gość glistha 69

Witam! Od kilku lat stosuję yasmin, nigdy nie miałam zadnych badań.... Ostatnio zauważyłam że białka moich oczu zrobiły się żółtawe... Chciałabym sprawdzić czy z moją wątrobą wszystko ok. Dodam że i ginekolog i lekarz rodzinny totalnie mnie olali. Dlatego badania muszę zrobić na własną rękę i na własny koszt. Tylko nie wiem jakie. Co należało by sprawdzić oprócz bilirubiny? Kurwa a możne to żółtaczka...? Ponad rok temu zrobiłam sobie tatuaż....

Gość Dziewczyno!!!!
Nie wiem co to są "Tabletki antykoncesyjne" - nie pomogę niestety. Co innego tabletki antykoncepcyjne - tu wiem sporo.

Gość jeżeli bierzesz
tabletki antykoncepcyjne, zrób sobie próby wątrobowe.

Gość jesli ginekolog cie olal
to go zmień, mój regularnie dopominał się o badania krwi - krzepliwość, cholesterol i próby wątrobowe. Z prób na pewno bilirubina, aspat, alat. Do tego badania na wirusowe zapalenie wątroby - o to pytaj w laboratorium bo ja się nie znam. A żółtaczka to nie choroba tylko objaw, choć popularnie na wirusowe zapalenie wątroby mówi się żółtaczka.

Gość mój też mnie olał...
dlatego pojde poprosić o skierowanie na próby wątrobowe i badanie krzepliwości krwi internistę. Mam nadzieję,że ten mnie nie oleje