Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria3542256

Co ja tam porobiłam? ING

Polecane posty

Gość Daria3542256

Mam problem... zakładałam sobie konto w ING i dzisiaj przyszła mi pocztą karta, którą miałam aktywować. Więc dzwonię pod ten numer, postępuję zgodnie z tym co mówią i nagle chcą 4 ostatnich cyfr numeru karty; wpisuję ale oni mówią, że błędne i rozłączyło (ale ten nowy kod PIN zdążyłam wpisać). No więc dzwonię jeszcze raz, wpisałam już ten nowy PIN i usłyszałam informację o moim koncie (salto). Ale później próbowałam jeszcze raz, ale ciągle jakiś błąd, np że albo nie wpisałam PINu (a przecież wpisuję), albo że błędnie, a ostatnio, że usługa Halo Śląsk została zablokowana i nastąpi połączenie z konsultantem i ta rozmowa będzie nagrywana. Nie wiem, co robić :( Poradźcie coś, prosze! To pierwsze konto jakie kiedykolwiek zakładałam i się boję...

Gość A ja wiem :)
Saldo jeśli już.

Gość Daria3542256
Saldo, sorry. A co z moim problemem? :(

Gość dthgyuk
zrezygnuj z tego banku miałam konto porazka , zadzwon i pogadaj z konsultantem a rozmowy zawsze nagrywaja

Gość do not disturb
nie lepiej zadzwonic do biura obslugi klienta oni Ci wszystko powiedza i pokieruja w dzialaniu

Gość Daria3542256
Chyba będę musiała rozmawiać z tym konsultantem... kurcze szkoda, że tak wyszło :( Może domyślacie się co będę musieć zrobić? Wybrałam ten bank bo oddział jest blisko uczelni na której od października zaczynam studia. W moim miasteczku nie ma w ogóle oddziału tego banku (tylko bankomat) i pewnie będę musieć znowu jechać do tego większego żeby to załatwić... eh.. :(