Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kaarolinaaa9

Moi rodzice nie akcetują mojego chłopaka

Polecane posty

Witam. Mam 18lat. Od 2lat chodze z chłopakiem. Nasze chodzenie wygląda tak ciągle aby po dworze jedynie zimą do niego pójdziemy ale ja się boje bo mama mi grozi ze mam nie chodzic do niego;( do mnie to moz tez pprzyjdziemy ale jak jest zimno i to jeszcze wszyscy robią glupie miny ze po co:( nie wiem co robic. prosze nich mi ktos doradzi. Teraz np. oni pojechali nad morze a ja nie chcialam bo mam rodziców takich ze ciągle aby siebie wyzywają. Dosyc mam takiego zycia ciągle aby wszystko na mnie. dzisiaj mama dzwonila do mnie i ze mam nie wychodzic nigdzie i mi grozila. jezu:( a jak mowilam ze nie jade to ze przez mojego chlopaka nie mam juz sily normalny jest bardzo go kocham a tak ciezko mamy:( jego mama taka mila fajna a moja ile razy mowila jego mama ze mamy przyjsc do domu ale ja sie boje bo ciagle aby do niego chodzimy a do mnie nie i sie boje ze beda cos gadac ze do mnie nie chodzimy mimo tegto ze mi mama nie pozwala i tak chodzedo niego co w mrozie mam na dworze:( prosze niech mi ktos doradzi co mam zrobic. ile razy mowilam jej cos ale ona zawsze z ryjem na mnie mlodsze sa po 15lat i do domow chlopaka przyprowadzaja a ja 18 i...:( prosze niech mi ktos pomoe:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować