Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliskawmiska

duzo dzieci

Polecane posty

Gość kliskawmiska

śmiac mi sie chce z was kobiety ,ktore chca miec 2-30--4 czy wiecej dzieci .Zarabiacie moze nie wszystkie ale wiekszosc z was marne grosze i rodzice te dzieci w biede bo inaczej tego nie nazwe ,biedne dzieci... matki mysla tylko o sobie narobic dzieci bo jedno dziecko to "kaleka" albo krzywda nie najlepiej zrobic 3 i chdzic po zasilek albo nie daj boze nie miec swojego mieszkania a potem takie dziecko ma na starcie gorzej :zabawek a jak duzo to jakies tanie podrobki ,nie ma dla dziecka na jakies dodatkowoe kursy ,rozwijanie zainteresowan dziecka ...i placza potem takie lgupie babska ze nie ma na to dla dziecka czy na tamto ,zal poprostu zal -to jest wlasnie kalekie dziecko ktore przez glupia biedna matka musi cierpiec.Moje dziecko jest jedynakiem ale ma na wszystko najlepsze jedzenie ,zabwaki dostaje srednio co 4 dni po 100-200zl wiec ma caly pokoj w zabawkach ,pelno ksiezek edykacyjnych ,zaraz idzie do pry przedszkola i bede w dziecko inwestowac ile sie da ,na mala przepisany jest juz dom po rodzicach mojego meza,razem z mezem prowadzimy 5 firm ,mamy majtek w postaci ziemi ,dom ,2 mieszkania wiec dziecko bedzie mialo po nas duzo a po was co? co dacie dziecku ??jestescie w stanie zapewnic mu godna przyszlosc albo waszej trojce dzieci? watpie my stawiamy na jakosc a nie ilość.Żal mi tych dzieci

Gość co to jest?......
bo niektóre mają macice zamiast mózgu

uwazasz ze caly pokoj zabawek to takie dobre dla dziecka? zal mi go, wyrosnie z niego nieudacznik, ktoremu mamusia wszystko poda na zlotej tacy..

Gość kliskawmiska
moje dziecko wbrew tego ze duzo dostaje potrafi to docenic i podziekowac ,duzo za wychowania dziecka . Dziwi mnie poporsu sposob myslenia takich prostych matek ktore zyja od pierwszego do 30 ledwo ledwo ale dzieci robią ,mieszkanie czesto wynajmowane bo na swoje nie stac a potem takie dzieci czuja sie gorzej od rowiesnikow .

tu akurat masz racje, ja tez nie popieram bezmozgich kopulantek bez wyksztalcenia, pracy i mieszkania, ale nie mozna potepiac kogos, kto ma np 2 dzieci, wystarcza mu na zycie, jedzenie itd ale nie wystarcza na droga zabawke co tydzien czy na inne zbedne moim zdaniem rzeczy. Chcialabym jeszcz wiedziec, co oznacza termin "najlepsze jedzenie"..???

Gość karolaaaaaaaaaaaaaaaaajn
pewnie,że czują się gorsze. Niby Ci takie dziecko nie powie tego,ale przeżywa,że innne dzieci maja zabawke swój pokój, rower.

najlepsze jedzzenie nie z biedronki i tesco

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
BIEDRONKA ZAWSZE NISKIE CENY :D

czyli nie z biedronki i nie z tesco to jest najlepsze? :D dla mnie to jest normalne, a nie najlepsze :D

Kto kupuje w biedronce i Tesco jest dziadem. Taka prawda. Tylko wykształceni ludzie mają po 1 dziecku, góra 2. A niewykształceni i biedni maja cała gromade bo to ich sposób na życie iśc do opieki i żebrać

Większos mamusiek rodzi dzieci po to aby właśnie nie pracować. Wola iśc raz w miesiącu do opieki społecznej niz zapierdalać codziennie w pracy

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
rodziny wielodzietne są super :D Jak ktoś oszczędza na dzieciach, to sknera :P

... a co kogo interesuje ile ma dzieci i z którym obecnie jest w ciązy?? kto wam dał prawo do komentowania takich a sytuacji?!!! Szkoda ze autorka tego wątku nie komentuje nielegalnej aborcji??!! Jestes załosna

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
ZJEM DŹEM Z BIEDRONKI :D

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
swoja_baba jesteś super :) kwiatek dla ciebie 🌼

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
TO CO Z BIEDRONKI TO JEST TANIE ALE NIEDOBRE

Gość swojka babo
chodz wyliże Ci rów

... do autorki----- co za prymityw z ciebie!!! w czym dzieci z rodzin wielodietnych sa gorsze od twojegom ?!!! bo ty swojemu pakujesz w tyłek ile sie da??? a wiesz gdzie jest umiar??? a co zrobisz jak ci dzieciak z tej próznosci wpierdziel sposci bo mu nie kupiłas skutera???

Gość Mama 5 dzieci
mam 5 dzieci w wieku 7, 16, 4,2, 14 lat mąż pracuje zarabia 1800 zł opieka pomaga nam w płaceniu rachunków za prąd ,gaz wode mamay dotacje do mieszkania na święta paczki z słodyczami i nie mówcie,że nie radzimy sobie. Dzieci się kochaja

A co chcecie od Biedronki czy Tesco każdy kupuję gdzie chce i nie uważam aby te produkty były gorsze tylko dlatego że są tańsze i są dla biedaków to już bezczelność.

Gość mam trójkę
każde ma swój pokój. Mamy dom z ogrodem, stać nas na zabawki dla dzieci, ale nie zabawki są najważniejsze. Moje dzieci i tak najbardziej lubią się bawić przedmiotami codziennego użytku, albo drewnianymi klockami. Sama jako dziecko mieszkałam w jednym pokoju z rodzeństwem i wcale nie wspominam swojego dzieciństwa najgorzej. Nie tylko pieniądze się liczą.

Gość Mama 5 dzieci
Kocham dzieci i wole z nimi siedziec w domu niz iśc do pracy

Gość Mama 5 dzieci
wogóle jesteśmy bardzo religijna rodziną nie żadną patologią

karolaaaaaaaaaaaaaaaaajn - widze ze z niezla patologia masz na codzien do czynienia. Nie znasz normalnych ludzi z 3 dzieci , ktorzy nie korzystaja z mopsu? :O

te produkty nie sa gorsze tylko aitorka chce oznajmic wszem i wobec ze jest nadziana i ona w biedronce nie kupuje. Powiem Ci tak jak nie nabierzesz dystansu to ja cie blado widze. nie wiesz co sie spotka jutro, dziś pieniadze masz a jutro ich mozesz nie miec. I co ty wtedy zrobisz???

Gość pierdolicie bo nie znacie życi
ja jako dziecko przeżyłam biede ojciec umarł jak miałam 9 lat matka nie pracowała żyłyśmy z renty rodzinnej 550 zł zadłużyła mieszkanie w spółdzielni mieszkaniowej i zrobili nam eksmisje na lokal socjalny więc nie wspominam tego zbyt dobrze

Gość hehehfr
autorko krótko mówiąc nieźle cię pojebało:D jaką masz z tego satysfakcję, żeby się chwalić brakiem umiaru w czymkolwiek? co znaczy pokój pełny zabawek? a wy z mężem 5 firm i pewnie też 3 niańki i 7 pomocy domowych z doskoku?:D a znacie wy w ogóle własne dziecko?:D:D:D

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
odwalcie się od rodzin wielodzietnych :P to normalni ludzie, którzy stawiają na rodzine, a nie na pieniądze :P

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
Wogóle niepodoba mi się ten topik :P tak jak autorka :P