Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliskawmiska

duzo dzieci

Polecane posty

Gość pierdolicie bo nie znacie życi
do pracy nie chciało jej się chodzić czynsz nie był płacony ile razy mówiłam mama tak nie moze być a ona mówiła nie ma pracy dla mnie. Jak nie było roboty? Do sprzątania potrzebowali na produkcje 3 duże firmy w miescie

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
MOŻE BIEDRONKA TO SPOKO SKLEP, ALE TEŻ SŁYSZAŁAM WIELE NEGATYWNYCH OPINII O NIEJ :D

Gość gosia342
Mój syn tez był tak wychowany jak twoje dziecko autorko. Wszystko dosłownie wszystko z górnej pólki chociaz kasy nie mieliśmy az ttyle co ty (o ile sie nie przechwalasz) . Dziś syn jest dorosły....nie masz pojęcia jak ja żałuje że tak w niego "inwestowałam" Wielki życiowy błąd. Dobrze ze chociaz w córce mam pociechę, ale ją już wychowywałam "madrzej" Wyciągnij wnioski z moich błędów bo będziesz żałowac tak jak ja żałuje

Więc nie pierdolcie mi,ze pieniądze nie są najważniejsze! Są! Bez tego można stracić dach nad głową

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
Przecież miała tylko ciebie, więc nie byliście rodziną wielodzietną

DO AUTORKI---- i po co ci byłom akładac ten wątek??? dla mnie jesteś na przegranej pozycji, mniej niz zero.W twoim zyciu przewazają tylko pieniądze i nto one są dla ciebie najwazniejsze a nie dziecko

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
Kasa jest ważna, ale rodzina jest ważniejsza

Znam rodziny wielodzietne i to są normalni kochający się ludzie a to może nie chodzą w samych markowych ciuchach czy nie mają drogich zabawek kupowanych co tydzień w niczym nie przeszkadza. Widać że bardzo lubią spędzać ze sobą czas a ich dzieci na podwórku zawsze są otoczone innymi dziećmi a to ze względu na to iż wymyślają fajne zabawy.

Jeżeli nie stać was na dzieci to ich nie róbcie. A do pracy kobieta powinna chodzić bo nie daj Boże mąż umże to sobie nie poradzi

pieniadze sa potrzebne do zycia ale nie najwazniejsze jesli nie nabierzesz dystansu i pokory jestes stracony

No fakt nie mam rodzeństwa....pojechałam ale sa kobiety niezaradne życiowo

Gość swojska babo
chodz wylize Ci rów..................

Gość swojska babo
zamknij juz ta swoją śmierdzącą jadaczke i daj się wypowiedzieć innym spierdalaj !

Gość kamila i34
A wiecie co,mnie to bardziej niz sprawy finansowe interesuje jak matki np.trojki dzieci radza sobie z rownym poswiecaniem czasu i zainteresowania wszystkim pociechom? Nie zebym krytykowala bo kazdy zyje jak chce ale sama mam dwojke i juz widze,ze starszemu nie dam rady poswiecic tyle samo czasu co przed urodzeniem mlodszego.A to uwazam za najwazniejsze. Czy to nie jest potem tak,ze dzieci "chowaja" sie same?

Gość gosia342
Autorko jeszcze ci tak da ta córunia popalić że zapomnisz jak sie nazywasz bo takim dzieciom łatwo sie w d**ch przewraca a ty wtedy powiessz "po co ja taka głupia byłam" I mowię ci to z własnego doświadczenia

Gość hmmzalzal
tak gadacie bo nie macie ,ja kocham swoje dzieckoi wiem ze zapewnie mu godna przyszlosc a wy co macie do zaoferowania wychowac od 18 i niech sobie radzi?to sa rodzice?smiech na sali .Dajcie sobie naluz ale odpowiedzialna matka nie jest ta co rodzic duzo dzieci ...przy niskich dochodach to jest debilizm .Mam taka jedna kolezanke co ma dowjke dzieci ,maja wynajmowane mieszkanie jej maz zarabia 3tys ona nie pracuje w mieszkaniu syf kila i mogila a dzieci jak do mnie przyjada to lodowka sie nie zamyka bo nie maja jak moja jortow ,danonkow na codzien ,matka oszczedza na wszystkim ale zastanwia sie nad 3 dzickiem i to jest madre podejscie?

Gość rrrytownikluk
a mi sie smiac chce z takich idiotow jakim jest autor tego topiku,ja mam trojke dzieci jak na razie i byc moze bede miec wiecej,moim dzieciom niczego nie brakuje,maja nawet wiecej niz tam gdzie w rodzinach jest jedno lub dwoje dzieci,pisze to z wlasnego doswiadczenia i to co widze kolo siebie,moje dzieci maja wszystko i nigdy niczego im nie zabraknie

Gość autorkaaa
jak ktos jest bogaty niech ma nawet 10dzieci ale jak ktos nie ma nawet na mieszkanie to niech sie ni bierze za rodzenie dzieci

Gość Wróżka Maria
Nie nie jest mądre podejscie. Większoś rodziców zapewnia dzieciństwo pełne biedy i dziadostwa do 18 r. życia a potem to niech spierdalają

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
A mnie wkurzają matki, co dzieci zostawiają z obcą kobietą tzw nianią :P Dzieci zamiast biologicznej mamy, wolą nianie :P Takie baby nie zasługują na dziecko, widzą się z swoim dzieckiem tylko wieczorem, jakieś jedna dwie godziny Czy to jest normalne? Nie !!!!! To jest patologia .

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
A POTEM DZIWIĄ SIĘ, ŻE ICH DZIECKO ODDAJE ICH NA STAROŚĆ DO DOMU STARCÓW :P Odpłacają się , za to jak ich rodzice je potraktowali :P

Gość Wróżka Maria
Większośc z was woli leżec z pizdami w domu i dziadować niz ruszyć ta pizde i isc zarobić pare groszy dla dziecka..... cóż mentalnośc Matek-POLEK

Gość do autorkiiiiiiimmmm
jesli dla ciebie dziecko to produkt to faktycznie mozesz isc na " jakosc" chciaz dzieci z rodzin wielodzietnych lepiej sobie radza w zyciu

Gość Mops ops
większośc dzieci z rodzin wielodzietnych kończy tak jak ich rodzice w OSRODKACH POMOCY SPOŁECZNEJ

Gość aniulek 30
autorko ciesz tym co masz poki mozesz bo kiedys i tobie moze sie noga podwinac dzisiaj masz a jutro nie, mnie to jest zal ale twojego dziecka pozniej sie dziwic ze takie wlasnie dzieci wyrastaja na strasznych samolubow ja osobiscie mam dwoje dzieci i wcale nie biegam do opieki i moje moze nie maja fury zabawek ale sa przynajmniej wrazliwe na innych i umieja sie dzielic twoje pewnie tego nie potrafi i nie wystarczy dziecku kupic tylko zabawki i niech sie soba samo zajmie dziecku trzaba poswiecac czas i wazniejsze jest chyba dla niego zgoda w rodzinie i milosc rodzicow a ty uwazasz ze jak dasz twojemu dziecku te wszystkie dobra materialne to bedzie szczesliwe owszem pieniadze sa wazne bez tego nie da sie przetrwac ale czy az tyle? a kiedy ty masz czas czytac dziecku bajki skoro prowadzisz 5 firm??????

Gość 26 latek Poznań
bajkami dzieci nie nakarmisz kłupia krowo

wieszosc rozpieszczonych bachorow konczy jako narkomani, alkoholicy, i emocjonalni popaprancy

Gość autorkaaa
ja mam papierkowa robote w domu na max 1 godzine maz ma do pracy tania sila robocza wiec jedzie do pracy na 9 i wraca 13-14 ianiek nie uznaje jak chcemy gdzies jechac to ewentualnie do babci podrzucimy na kilka godzin :) radzimy sobie znakomicie pod wzgleden finansowym stac nas na wszystko i czas dla dziecka mamy fulll:) a nie jak niektorzyz od 8-16 pracuja dzieci podrzucaja babciom na cale dnie phi :) zalosne a my mamy czas i na zajmowanie sie dzieckiem i na zarabianie duzych pieniedzy a nie jakis nedznych 2-3 tysiecy i na podroze z dzieckiem:)

prowo jak nic