Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammy bunny

prosze podajcie jakies pomysly na zarobek dla młodej mamy!!

Polecane posty

Gość sammy bunny

jakies zajecie ktore mogłabym wykonywac w domu przy dwójce dzieci. chce troche dorobic, naprawde niewiele, ratuje mnie jakies 300-400zł mc. myślę i mysle...co moglabym robic, gdzie sie zgłosic?

Gość twoj kacik laktacyjny
Szukam mamuśki,która nakarmi mnie mlekiem ze swoich piersi,dosłownie i w przenośni,będe twoim laktatorem

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
praca przez internet :D

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
np.telesprzedaż

Gość Zejście 3
Proszę bardzo,to coś akurat dla Ciebie:) Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość doloris markizis
abraja- powiedz cos wiecej o tej pracy kolezanki:) sama mam małe dziecko-niecały rok i posiedze z nią w domu az do jej 3 roku zycia-wtedy pojdzie do przedszkola,chciałabym jakos dorobic, bo chłop ledwie juz wyrabia na nas wszystkich:p a powaznie, ile wyciaga mniej wiecej? gdzie znalazła taka prace?ile dziennie trzeba czasu poswiecic?

Gość doloris markizis
up