Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy podjać ta prace jak myslicie??

Polecane posty

praca od 8-18 czy do 16 w sobote chyba od 10-14 na reke 1200zł praca w biurze, sekretarka, zapraszałabym na rozmowy o prace osoby które wysyłały cv. dodam ze moje wyzysze wykształcenie nie ma sie nijak do tej pracy..ale nie ma pracy w moim zawodzie wiec szukam w te strone. co myslicie to sa jakies grosze..ale od czegoś trzeba zacząć

Gość jak nie masz co do gara włożyć
to bierz co jest, a jak tak tragicznie nie jest, to szukaj dalej

Gość ehhhu
ja bym wzięła

zawsze od czegoś mozna zaczać nawet jakby był to wyzysk nie mam prawka..chciałam sobie wyrobic zapisac sie na angielski i w przyszłosci isc na przedstawiciela medycznego albo na CRA a nie chce isc na hale z tytułem mgr i skonczonym uniwersytetm medycznym czy stac na promocjach czy jako kelnerka

Gość rocznik1986....
ja bym wziela od razu

Gość rocznik1986....
no chyba dasz rade przesidziec 54 godziny w tyg.? ja robie 60 godzin w tyg. na dupie i jakos zyje, aj spokoj. lepsza taka niz charowanie gdzie w kuchni czy cos w tym stylu.

w lipcu szukałam pracy głównie w zawodzie nie ma pracy wiec próbuje od tygodnia gdzie sie da tu sie odezwali po pół godzinie od wysłania cv...miałam 40 minut na przybycie..i przybyłam i tak byłam w szoku ze sie odezwali

a ja bym byla w siodmym niebie majac prace biurowa:o u nas zero takich etatow,no chyba ze po znajomosci :o a tez jestem po studiach.