Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhiipp]

Level 3 NVQ nauka w College a kredyt student na utrzymanie

Polecane posty

Gość jhiipp]

syn ma jeszcze 3 lata nauki ,ukonczy szkole cos jak polski licencjat.ale zero czasu na prace, ktos mial pozyczke???

Gość jhiipp]
chodzi o pozyczke studencka 19 -25 wiek do collegu

Gość Bzdura na max
NVQ4 jest uznawany w PL jako licencjat, a nie nvq3, nie chrzan. Do roboty niech idzie jak 99% Anglików robiących nvq.

Gość sdegdyfrtjuyooi
to ty pieprzysz on skonczy nauke NVQ5 czy wykwalifikowany inzynier a licencjat ma na 4 ;)) wlasnie przyszly papiery wiec dziekuje za odpowiedz no chyba ze ktos w temacie. debilom zazdrosnika dziekuje;))

Gość grdeyu
NVQ 2 RSA Stage 2 / dyplomu, Pitmans pośrednich, Miasta i cechów rzemieślniczych: (BTEC, BEC, SCOTBEC, TEC, SCOTEC lub 1 SCOTVEC ogólnych lub dyplomu), 1 A poziom, GNVQ lub SNVQ NVQ 3 City & Guilds (poziom 3, część 3 lub zaawansowany), 2 lub więcej poziomów, GNVQ / SNVQ NVQ 4 ekwiwalent dyplomu, I stopnia, opieki lub kwalifikacji nauczycielskich, HND NVQ 5 ekwiwalent dyplomu studiów magisterskich dr PGC

Gość bzdura na cały max
Kobieto czego mam zazdrościć, głupiego NVQ??? Sama mam studia licencjackie i magisterskie- pielęgniarstwo i edukacja zdrowotna. NVQ3 też mam. Nie wiem czego zazdrościć gówniarzowi, ale na pewno nie głupiego NVQ zrobionego niskim nakładem i tanim kosztem. Aleś się głupia stara prukwo podjarała hhaha

Gość bzdura na cały max
Hahaha głupia krowa po podstawówce :D

Gość Jajajana
Sypiesz tutaj dyplomami, skonczonymi studiami...ale cos mi die wierzyc nie chce, wyksztalceni ludzie powinni umiec sie wyslowic wiesz?:) a ty osobo wyzej sposob wyslawiania sie masz chyba z rynsztoka:p

Gość temat ciekawyyyyyyyyy
ja tez zainteresowana jestem,corka jest w 10 klasie. i sie zastanawiamy co dalej colleg czy studia konczac 5 ma te same kwalifikacje co na studiach.