maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 patrzę na swoje cellulity i dalej szamię placki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikusia121 0 Napisano Sierpień 16, 2010 co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 jak pojawią się rozstepy-to znak by przestać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yerue Napisano Sierpień 16, 2010 Pan Bóg widać też się wiele nie nauczył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 też już są ale skoro już się pojawiły to nie ma co przestawać bo co to zmieni:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 16, 2010 To musi być fascynujące: tak tylko siedzieć i obserwować zmiany zachodzące w twojej tkance tłuszczowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 i to jak:D jeszcze trochę obserwacji i wydam o tym książkę, na podstawie której powstanie film, a ja dostanę nobla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja myślę, że teraz spokojnie możesz czekać na odleżyny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 i odparzenia między fałdami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 hahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 niedługo będę deptać moją drugą brodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 masz dopiero dwie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 trzecią ktoś mi już przydeptał w autobusie i się urwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja swoje wszystkie brody chowam w stanik....nikomu się nie plączą pod nogami i jest spokój. Ale zrezygnowałam z wszelkiego typu plakuf:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia857642 Napisano Sierpień 16, 2010 oo też mam placki idę jeśććć ;) o tłuszczyk się nie martwię, jeszczeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 w stanik to ja wciskam fałdy z brzucha, więc brody się nie zmieszczą:( chyba że sobie szyję nimi owinę, że niby taki szal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Generalnie możesz udawać, że te brody to Twój biust. No ale po co się martwić...skoro niemal nie wychodzisz z domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 no fakt tylko że w domu też czasem pies łapie mnie zębami za brodę i ciąga, w sumie to nie boli bo to tylko tłuszcz, ale jak mocniej pociągnie to odjeżdżam na fotelu od kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Ale maszynka do mielenia mięsa z Ciebie całkiem zgrabna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 nówka nieśmigana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 16, 2010 i masz tyle guziczków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 16, 2010 i gładką obudowę i w ogóle oh i ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja swoją brodą się żonglować uczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach