Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilizm mój

Rzęsy-POMOCY

Polecane posty

Gość debilizm mój

Witajcie, przedłużyłam sobie rzęsy w gabinecie kosmetyczny, skusiłam się na nie żeby w wakacje nie musieć się malować a teraz sztuczne rzęsy wypadły i a moje są rzadkie, każda rzęsa innej długości. Rzęsy wypadły z cebulkami,a zawsze miałam długie i gęste rzęsy. Czy one odrosną a cebulki się zregenerują?

Gość debilizm mój
albo odrosną albo nie...? fifty fifty:/

Gość ROZALKA:)
powinny odrosnąć - ja zrobiłam tipsy tak na jednorazową okazję teraz mam paznokcie cienkie jak papier i cholernie żaluję:(

Gość debilizm mój
Ale paznokcie to nie rzęsy, one zawsze rosną,chyba ze się uszkodzi macierz,a u mnie wypadły rzęsy z cebulkami i czy one się zregenerują?

Gość rocznik1986....
mo roznie moze sie zdarzyc ,szansa jest 50/50.........

Gość rocznik1986....
moze to cie pocieszy- moja kolezanka spalila sobie rzesy- odpala paierosa nad kuchenka- i odrsoly jej nowe i to o WIELE ladnieszje.

Gość cutty sark
moja kumpela wyrwała sobie zalotką wszystkie rzęsy z jednej powieki... odrosły :)

Gość włosy na głowie też z cebulkam
wypadają, depilator i wosk też usuwają z cebulkami. Więc odrosną. Kup jakąś odżywke lub olejek rycynowy

Gość kachulica
hahaha przecież twoje rzęsy traca swoja żywotnosc i wypadaja same,nawet jak nie przedłużasz :) tylko tego nie widzisz na codzien, a jak przedluzyas sobie to widac te wypadniete bo sa dłuzsze.Takze bez stresow normalnie ci odrosna ;) Ja w ten sposob sobie nie przedluzam używam tylko kępek rzęs z Donegala i sama je sobie przyklejami, są trwałe i tanie.

Kup sobie olejek rycynowy i nakladaj codziennie na rzesy, najlepiej przed pojsciem spac. Musisz byc systematyczna. Po olejku rzesy rosna szynciej, sa dluzsze, lsniace i bardziej czarne. Ale musisz uzywac przez kilka miesiecy.