Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutno mi

Zerwał ze mną przez smsa !!

Polecane posty

Gość Smutno mi

W sobotę mój chłopak zerwał ze mną przez smsa po 1,7 roku. Mamy po 25 lat a zachował się jak totalny gówniarz.A więc zaczęło się to tak ... Mój ex pracuje w wojsku i czasami ma służby całodobowe. Taką też miał w sobotę, wszystko było normalnie pisaliśmy do siebie ,gadaliśmy przez telefon..wieczorem napisałam mu że może pojadę zobaczyć z siostrą i jej kumpelą na jakiś tam koncert w plenerze. On zadzwonił do mnie i powiedział że po co mam jechać ,że niepotrzebnie żebym się przemęczała itp ale było to w formie żartobliwej powiedziane a nie w formie zakazu. Powiedziałam na koniec rozmowy że dam mu jeszcze znać co będe robić. No i pojechałam jednak z dziewczynami i jak już byłam na miejscu to napisałam mu ładnie że jestem i pijemy piwko itp. On na to sms- Ale mnie wkur... rozmawialismy na ten temat i sie nie zgodziłem!nie mamy o czym rozmawiac.Baw się bo jesteś juz wolna! ja mu na to ze nie ma przesadzac ze koncert sie konczy zaraz i jade do domu. Ot tego momentu on sie nie odzywa i ja do niego tez..nie wiem czy dobrze robię ? kocham go i już tęsknie...myslicie że sam sie odezwie ??

Gość ze mną po 7latach
chłopak zerwał smsem - mieliśmy wtedy właśnie po 25lat - byłam w szoku zawalił mi się świat - teraz jestem szczęśliwą mężatka a jego od tej pory nie widziałam mieszka gdzieś w holandii

Gość na pewno macie po 25 lat
:D

Spoko..mam podobnie. Tylko najsmieszniejsze jest to, że z nim nie jestem a spotykam się od jakiegoś czasu. Poszłam na domówke do koleżanki, byli oczywiscie koledzy też, on wielce oburzony że wole imprezki niż spedzic wieczór z nim..nie odzywał sie przez caly dzien a wieczorem napisał zebym dobrze sie bawiła, koledzy dopisali i żegnaj. :) od tego czasu milczy i nie odpisuje na nic. Facet ma 23 lata.

Gość fsdfsdfsdfsdfs
tobie przynajmniej wyslal cos dupa z emna zerwala po 1,5 roku i nawet o tym nie wiedzialem . Dowiedzialem sie jak przestala sie odzywac i spotkalem sie z nia laskawie z pytaniem "co sie stalo ?" niektorzy ludzie sa nie dorosli do zwiazkow

Gość fsdfsdfsdfsdfs
kobitaka miala 20 lat

Gość no, nie wierzę
bardzo dobrze zrobili, powinniście im dziękować dzieki temu jesteście wolne, zrobili miejsce dla naprawdę kogoś wartosciowego nie ma na kogo czekać i tęsknić, tego kwiatu to pól światu :classic_cool: jeszcze im podziekujecie, że tak zrobili

Witajcie w świecie pokolenie Emo. Komórka, gg, mp3, laska, weekendowe imprezy...i nic więcej.

Gość no, nie wierzę
Master 1111 zapomnaiłeś dodać jeszcze "związki bez zobowiązań" :))

Gość onaaaooo
tego kwiatu pół światu a trzy czwarte chooja warte :)

Gość no, nie wierzę
szkoda chooja na te trzy czwarte

Gość gość
Hej tez facet zerwal ze mna przez smsa napisal ze mnie kocha i nie zostawi a po 10 minutach rozmowy ze to nie ma sensu i ze kocham Cie ale zegnaj . Normalnie nie wiem jak rozumiec to smiac sie czy plakac??

Gość gość
Ze mną zerwał po 7 latach znajomości ... przez SMS. Chyba się nie pozbieram to tak strasznie boli... :((((

Gość rogaczczcz
spoko, nic sie nie martw jestes gotowa do zabawy pt: zona dowiaduje sie ostatnia :D