Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CichoBaby

Nuda, nuda, nuda!

Polecane posty

bo akurat przy tym jednym przystanałeś na grzybkach Pudło Ike, czysta metafizyka. Ale chciałem na Luśce przetestować, ale odwrócona "hań" i stąd ten mój dramat, bo nie wiem - dobrze mówił, czy mącił tylko ten samochód Luśkę chcąc wykorzystać niecnie. W kolorze był lekko pieczarkowym, jak to kobitki by powiedziały.

Ike Czaję się , no! Póki co nudzicie oboje , więc się nie odzywam. Zwiedzam. Ale co Cię Bó nie interesuje, motoryzacja, czy afekt od pierwszego wejrzenia?

Oho, ja tylko chciałam z apetytem i ze stylem się wypowiedzieć, a tu widzę, że człowiek się wypowiedzieć swobodnie nie może. Cóż. Motoryzacja mnie nawet interesuje, tym bardziej, że poszukuję skutecznego fachowca do wymiany koła. Lewarek posiadam. Idę już. Cześć.

No i uciekły ... kobiety ... a potem długo, długo nic i ferrari (nie ferrari krzyczało "bierz mnie, bo zaraz spłonę")

.. no dalej bierz mnie, będzie wspaniale, okryj mnie złotym deszczem. . He he Idź spać , a jutro z dobrym humorem i dowcipem powal na kolana niewiasty wszelakie. Cmok. :)

Bó - sen jest dla mięczaków, a ja muszę jeszcze dwa transporty wprost do Biedronki rozładować. Dawno CIę nie było i pewnie zapomniałaś.

Jak to dla mięczaków? Nie sypiasz wcale? Znaczy jesteś Robot? I pewnie masz zielone oczy?

To prawda - mam zielone oczy, więc stanowczo mogę napisać "sen jest dla mięczaków", ale czasem sypiam, co nieznacznie wpływa na zieloność, a bardziej na przekrwionność

Z rana wyglądasz zjawiskowo, co? Przyznaj się.

No wiesz mój drogi , nie obraź się ale nie. I to grubo nie. Tfu, i całe szczęście, że nie. Nieee!

Z grzywką. He he. Oczywiście to żart. Ta grzywka.