Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sex avec une etudiante

Sex ze studentką - dla przyjemności

Polecane posty

Miły, przystojny, wysoki i niezwykle sympatyczny chłopak szuka atrakcyjnej, fajnej i odważnej dziewczyny, chętnie studentki w wieku 20-30 lat, którą można zaprosić na romantyczną noc i cudowny sex do jednego z warszawskich hoteli. Jestem ostatnio bardzo zabiegany, dlatego szukam czułości i namiętności. Obiecuję, że będzie cudownie i rozkosznie. Ze swej strony gwarantuję również miłą rozmowę oraz cudowny sex. Wszelkie szczegóły możemy ustalić w indywidualnych e-mailach. Czekam na odzew. Profesjonalistkom serdecznie dziękuję. ps. Mój wiek to 20+. Jestem z Warszawy.

Gość Pyton Wielki
A jaki cudownie i przesympatycznie skromny.

Gość kolejny facet...
kolejne ogłoszenie faceta. Też zaproponowałbym coś takiego ładnej dziewczynie ale nie wiem czy jest sens. Jest pełno mężczyzn oferujących sex i prawie żadnych kobiet. Stąd może zrodzić się teoria, że mężczyźni bardziej lubią sex niż kobiety.

Rzeczywiście malo jest dziewczyn, które chcą zrobić to dla przyjemności, bardzo dużo dziewczyn oczekuje wparcia finansowego. Ja takiej nie szukam, bo nie szukam profesjonalistki, tylko fajnej dziewczyny-studentki...

Gość karolina 1990
A co myślisz frajerze że za darmo dam dupy ??

Gość karolina 1990
Bo faceci to jebaki - ciągle im mało - znajdź sobie dziewczynę co cię zechce - to nie będziesz musiał badziewnych ogłoszeń pisać

Karolina1990, a jaka jest twoja cena ?

Gość uwaga nie wchodz
czyli ze chcesz miec czyste i nietykane za darmo, nie inwestujac nie tylko serdeuszka, ale nawet pieniazka :D to ty jestes profesjonalista koles :P

Gość karolina 1990
500 za noc - no chyba że się zakocham wtedy dam za darmo - jak zostanę twoją dziewczyną

Gość karolina 1990
uprzedzę twoje kolejne pytanie 500 za noc w tym loda masz gratis

500 za noc/cena nawet interesująca. Podaj e-maila to sobie indywidualnie popiszemy o szczegółach - ok. Wstępnie jestem zainteresowany. Jestem od Ciebie starszy o 4 lata...