Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notezmi

jakie prawdopodobienstwo ciazy???

Polecane posty

Gość notezmi

jakie jest prawdopodobienstwo ciazy jesli biore tabletki, facet nie konczy we mnie, nwet moge powiedziec ze najczesciej nie jest blisko(czasem tylko do tego dopuszczamy)???i jesli wczoraj wzielam tabletki o 2,5h za pozno a dzis odbylam stosunek niepelny czy jest prawdopodobienstwo ciazy??z gory dzieki

Gość notezmi
halllo

Gość goal98
zastanów się sama?? jest?? bo takie oczywiste pytania a irytują

Gość sssssssssssssssssssssssssssss
ile masz lat?15? skoro bierzesz tabletki i dodatkowo nie konczy w Tobie (jak mozna tak stresowac faceta???) to prawdopodobienstwo jest minimalne.co do tabletki to byloby zle jakbys wziela 12 godzin pozniej a nie 2 czy 3. ale prawdopodobienstwo jest zawze bo pewna to jest tylko szklanka wody zamiast

Gość ANNNNNEEET
a jakie jest prawdopodobienstwo ciazy jezeli moj facet spuscil mi sie do srodka 2 razy w ciagu dni plodnych? zaznacze ze sie nie zabezpieczylismy, pomysl teraz ktora z nas ma wieksze prawdopodobiensto dziewczyno....zabezpieczasz sie, nie konczycie w srodku wiec nad czym sie zastanawiasz....? ja to moge sie zastanawiac... pozdrawiam

Gość tajasne
po co wy sie bawicie w stosunek przerywany jak bierzesz pigułki?? co to za przyjemnosc jak facet musi - z tego co piszesz - przerywac w połowie?... ja bym chyba zwariowała od tego :o...