Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam nad.....

Krem do tradzikowej i bardzo tlustej?

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam nad.....

Proszę o plecenia. Na razie uzywalam perfekty i iwostinu. Co mozecie polecić? Co nie wysusza?

Gość fuckingshitbaby
SVR bardzo polecam idelanie nadaje sie na podkład;))

Gość fuckingshitbaby
A jak tam sie kremy z iwostinu sprawdzają? Ja zastanawiałam sie nad żelem punktowym i kremem na dzien...narzie uzywałam pharmaceris ale efekty nie były zadawalajace

Gość Kosmetyczka z zawodu
Z reguły do tłustej i trądzikowej cery nie używamy tłustych kremów, ale wyłącznie toników, które ściągają pory i oczyszczają cerę. Na rynku ma Pani do wyboru wiele firm oferujących kosmetyki tego typu. Polecam mydło siarkowe do mycia twarzy, które jest najlepsze dla równowagi cery tłustej ze skłonnością do trądzików.

Gość fuckingshitbaby
mydło siarkowe strasznie wyszusz to juz nalezy do bardziej radykalnych rozwiazan...

właśnie jest taki krem 'krem do cery tradzikowej z cynkiem/siarka'. kosztuje ok 6zł, ale jest baaardzo trudno dostepny. ja zamawialam w internecie. ja mam cere mieszana - tj w strefie T tlusta, a na policzkach sucha. i wlasnie na ta strefe T nakladam raz na jakis czas (bo wysusza). no i punktowo na pryszcze ;)

Gość zona mojego męża egoisty
ja mam niestety baaaardzo tłustą. Chyba bym musiala sie co 15minut wycierac by sie nie swiecic ;(

Gość khkgjkgbjh
tez mam taka. najlepszy preparat, którego uzywałam to BREVOXYL.Wygładza skóre i zmniejsza pory.

Gość ale tez bardzo podraznia
z prepartów polecam DUAC

Gość niezalogowana furgonetka
a ja na pryszcez ui na wysuszenie polecam pastę do zębów, ma działanie wysuszjace i dezynfekujące, na syfy punktowo jalpsze