Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuydsiul

problem z komputerem a raczej internetem - proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość nuydsiul

mam problem, bo dziś zainstalowałam na komputerze grę mario forever, ale przed chwilą włączyłam komputer i okazało się ze strasznie spowalnia jego prace, zresztą jest już stary:) włączam normalnie internet, i zamiast normalnie strona startowa mi wyskoczyła to mam w miejscu gdzie powinno być google wpisane wlaśnie "mario forever", mało tego pod paskiem,gdzie są takie pozycje: często odwiedzane, pierwsze kroki, aktualności (przynajmniej ja tak mam ale chyba wiecie o co chodzi znowu jest coś związanego z mario:/ są róże chyba odsyłacze do innych rodzajów brosa, pisze tez "go" przy miejscu na wpisanie niby do szukania jak google. to odinstalowałam mario bo nie chce mieć tego włączam znowu i nadal tak jest. WIECIE CO ROBIĆ? BO JA SIĘ NA TYM NIE ZNAM...

Gość nuydsiul
prosze pomóżcie mi bo nie wiem nadal jak to zrobic. kombinuje cos ale nic - nie ma zadbych zmian:(

Gość kur
start>prawym na ikonce od neta>opcje internetowe.zakładka ogólne, i tam masz ustaw stronę startową, kasujesz to od mario czy co tam wpisane, i wpisujesz np www.google.pl, później zaznaczasz jako domyślą i pod ramką użyj domyślnej, klikasz zastosuj i później ok

Gość kur
wróć : bez klikania na użyj domyślnej tj. start>prawym na ikonce od neta>opcje internetowe.zakładka ogólne, i tam masz ustaw stronę startową, kasujesz to od mario czy co tam wpisane, i wpisujesz np www.google.pl , klikasz zastosuj i później ok

Gość nuydsiul
dzięki!!:) już mam google z powrotem ale na tym pasku u góry znowy jest lista tych opcji różnych: np chat, best games pisze.. to jak usunąć? przeciez mam odinstalowaną gre:/ po bokach są takie plusiki i jak najade myszką to pisze "add stuff to your toolbar" a po lewej nic nie pisze ale też jest..

Gość nuydsiul
ponownie pytam bo naprawde nie chce tego miec

Gość ddddddddddd343434
to na to nacisnij prawym myszy i powinno pisac po angielsku zeby usunac najczesciej jest to na koncu listy

Gość nuydsiul
o jejku!!:):) od razu zeszło!DZIĘKI - nawet nie takie trudne haha ale nie wiedziałam. i to mi na zawsze zniknie? nie będzie się już włączac?

Gość ddddddddddd343434
nie będzie :) proszę Cię bardzo, nieraz tak jest przy instalowaniu roznych gier, mnie tez kiedys takie cos wyszlo i kombinowalam kombinowalam az mi sie udalo stad wiem, pozdrawiam

Gość nuydsiul
fajnie własnie ze od razu na kafeterii znajdzie sie ktos chętny do pomocy:)

Gość ddddddddddd343434
nie zawsze :D