Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta na bylym

zemsta na bylym

Polecane posty

Gość hgj
Podeślij kolezanke niech sie z nim przespi ... po 2 tyg nie ch powie ze jets w ciazy i ty tez ! Bedzie mial 2 ciezarne dostanie zawalu ! a i zadbaj niech sie jego rodzice i tym dowiedza ! jezeli zansz jego hasla na rozne portale jak email czy nk wejdz idz do kafejki i mu posuswaj wszystko email tez ! jezeli masz internet bezprzewodowy to mozesz to zrobic spokojnie w domu bo takiego neta nie namierzaja !

Gość i_dont_care_what_people_say!
Oto pare propozycji: -prześpij się z jego bratem/najlepszym przyjacielem; -znajdz chlopaka (albo kogos kto zgodzi sie go udawać) i "przypadkowo" chodź z nim wszędzie gdzie się znajdzie twój ex pokazując mu jaka jestes zakochana i rozpowiadając ze wreszcie poznałaś faceta swojego życia, prawdziwego mężczyznę, a ten poprzedni to była kompletna klapa i pomyłka; -upij go, zaciągnij do łóżka jak bedzie kompletnie nieprzytomny poproś znajomego geja żeby cie 'zastąpił', zrób im pare gorących fotek i powysyłaj mailem znajomym; -rozpowiec wszystkim jego koleżankom o jakiejś jego łóżkowej klapie- dostał biegunki podczas seksu, podejrzałaś go kiedyś jak mierzył twoje majtki, używa wiagry itd.

Gość ewald
droga Autorko, wiem co to znaczy czuc sie oszukana i czuc ta wielka gorycz, ale mysle, ze taka dorazna zemsta to nie rozwiazanie. a wiesz dlaczego tak uwazam? bo balabym sie o swoje bezpieczenstwo. koles, ktory potrafi uderzyc bez wyraznego powodu, wkur**ony, zraniony, lub, co gorsza, osmieszony czy znieslawiony, moze byc zdolny do okrucienstwa. i mysle, ze dla wlasnego bezpieczenstwa i dobra powinnas odpuscic i czuc sie i wygladac tak, zeby przypadkiem spotykajac go na ulicy wywolac zal, bo takiej kobiety jak tu juz nigdy nie bedzie mial. bo nie zasluzyl :) na prawde, pomysl, czy gra jest warta swieczki.

Gość kropeczka na majteczkach
a jak jej udowodni, że to ona list do pracy wysłała? jeśli zrobi to pocztą tradycyjną?

Gość hgj
Kup blok rysunkowy zanieś do domu ... załóż gumowe rękawiczki ... wytnij z gazety literki przyklej i napisz w środku do niego tekst ze jest nastepny na czarnej liscie... niech sie chowa przed czarna toyota ... posra sie w gacie i bedzie takiego auta wyszukiwac i wrzuc mu do skrzynki ! nawet jak pojdzie na psy to cie nie znajda bo nie maja jak !

Gość ewald
*naprawde :/

Gość hgj
Aha za nim to wszystko zaczniesz robic zeby nie podejrzewal ciebie odczekaj troche czasu a jalepiej normalnie z nim rozmaiwiaj ! nastepna opcja ! w nocy wysmaruj mu drzwi gownem ! nastepnej nocy wysmaruj mu gownem klamke od auta tam gdzie sie wsuwa palce zeby nie bylo widac jak bedzie wsiadal do auta i sie upierodli to sie niezle wkurwi bo bedzie musial sie cofac do chaty myc sie i jeszcze auto i pewnie sie spozni do roboty

Gość zemsta na bylym
ze skarbowka nie ma sensu, nie rozpatruja donosow. chyba, ze pojdziesz osobiscie naprawde? kurcze myslalam ze wystarczy jak napisze list. ktos wyzej napisal o pracy, tak nie chce klamac i pisac rzeczy do pracy. tez sie zastanawiam czy jak rano wstane mi chec na ta zemste nie przejdzie bo ja taka nie jestem. nie wiem. na chwile obecna czuje sie zraniona, zdradzona i upokorzona i nic nie warta przez tego dupka. przespani sie z jakims kolega nie whcodzi w gre. ja taka nie jestem chce chec przy okazji sobie zyica zmarnowac i miec do siebie obrzydzenie. mysle ze czarnej toyoty si nie przestraszy:) ma 28 lat, potzrbuje czegos porzadnego ale legalnego i zebym za duzo przy tym czasu nie stracila bym mogla sie otrzascnac i isc dalej.

Gość ytkiuiuiui
ALE PLUSKWY MOŻNA WPUŚCIĆ DO JEGO CHATY I TO JEST JEDYNA MOŻLIWOŚĆ ZEMSTY:) i nikogo nie będzie on mógł podejrzxewać ! a jak się te pluskwy rozmnorzą to on będzie znerwicowany bo nie będzie mógł spać po nocach:)

Gość hgj
jezeli maszjakies foty osmieszajace go to porozsylaj wszystkim ! pisz mu eski z niznajomych nr i go zarywaj umawiaj sie z nim i go wystawiaj bedzie niezle wkurwiony

Gość ytkiuiuiui
przeczytajcie sobie w necie jak te robactwo potrafi życie uprzykrzyć

Gość zemsta na bylym
wiem ze go zaboli jak bede szcezsliwa. jak znajde fcaeta i z nim bede i bede szcesliwa a on bedzi dla mnie dobry. ten ksurwiel i egoista niegdy nie bedzie szczesliwy z jego zachowaniem i postepowaniem. moglabym sie teraz na sile z kims zaczac spotykac by mu to pokazac tylko ze nie bardzo chce bo nie bardzo mam ochote teraz na randki i nowe zwiazki. zreszta trudno mi bedzie komus od nowa zaufac. nie chce sobie spieprzyc zycia tylko jemu dokopac :)

Też uważam że z tą zemstą to głupi pomysł, jeszcze Ci przywali porządnie, po co Ci to? Na drugi raz (oby drugiego nie było) rób obdukcje i zgłoś się na Policję, źle zrobiłaś że sprawę olałaś. Jeśli Ci grozi to też to zgłoś, wszelkie smsy z groźbami przechowuj i nie kasuj. Będziesz mieć dowód w razie czego

co do tych anominow wycinanych z gazety....... naprawde myslicie, ze polska policja tak dziala??? wolne zarty :) :) :) mozessz odrecznie napisac i tak nie dojda, ze to Ty :)

Gość hgj
wszystko wymaga czasu ! nie ma zemsty ktora bedzie trwac 1 minute albo chcesz sie mscic i go upierdolisz albo nie chcesz ! jedno z dwoch ! Pluskwy to tez switny pomysl . Wszystkie moje propozycje zajmuja 5 min zalezy jeszcze jak masz daleko do niego i do sklepu to chyba nie tak duzo ?? + jak znajdzie partnerke na stale to zrob wszystko zeby go zostawila ! to go najbardziej zaboli !

Gość zemsta na bylym
boje sie ze tych pluskiew nie udaloby mi sie podrzucic. ma drzwi najpierw na podrowrko a potem do klatki na nie kody tylko na takie czipy co tylko domownicy maja. a wmieszkaniu ma potrojne drzwi. a do niego nie mam zamiaru juz isc. nie bede z nim rozmawiala.

Gość hgj
ale jakby zrobila obdukcje to wiedzialby ze to ona i mogly sie mscic! a tak to nie wie ze to ona i moze snuc tylko domysly ! A jeszcze co wieczor spuszczalabym mu powietrze z kol ! znowu spozniony do pracy :)

Gość hgj
z pluswami popros znajomego albo podstawiona kolezanke ...

Rozsyp jakieś ziarno/ chleb na masce jego samochodu. Gołębie załatwią resztę. Wlej mleko w szparę gdzie chowa się szyba samochodu. Można to zazwyczaj zrobić od zewnętrznej strony, delikatnie lejąc je przy zamkniętych oknach. Szybko skiśnie i będzie śmierdzieć, a on nie będzie mieć pojęcia co tak cuchnie :)

Gość zemsta na bylym
ten dupek nie ma samochodu.

Gość i_dont_care_what_people_say!
a ja myśle ze pluskwy to fenomenalny pomysl!!ja bym tak przy najmniej zrobila.a poza tym to faktycznie jesli chcesz sie jakkolwiek zemscic to musisz odczekac troche zebys byla poza podejrzeniami.sama piszesz ze taka nie jestes wiec nie spiesz sie z niczym nie ma sensu wpakowac sie w cos powaznego i potem miec cale zycie klopoty.on nie jest ciebie warty i jesli tego nie widzi to jest totalnym idiota i nie bedzie potrafil uszczesliwic zadnej kobiety.a ty bedziesz szczesliwsza bez niego i to bedzie go bolalo w oczy, zobaczysz jeszcze bedzie przepraszal i zechce wrocic.po prostu mow wszystkim przyjaciolom jak szczesliwa jestes ze to ci w koncu otworzylo oczy i masz to za soba otwierasz nowy rozdzial w zyciu i zostawiasz za soba debili z przeszlosci.to moze mu bardziej zepsuc opinie w towarzystwie niz takie jawne klamstwa! aczykolwiek jak bym sie nie powstrzymala i od pluskw!;)

Gość ZMIJKA WREDNA
podobaja mi sie pomysly z golebiami i gownem, ale z emailem tez jest ok, jak znasz haslo do gg, zmien mu, do maila, nk, fb, szlag go jasny trafi, kiedys sie ktos tak ze mna bawil - zmienial mi hasla do maili i nk tak ze czasem sie normalnie logowalam a czasem nie moglam. dodaj na jego nk jakies jego osmieszajace zdjecie i zmien haslo, ustaw zalosny opis na nk i facebooku, puszczaj mu sygnaly z zastrzezonego-po paru godzinach koles dostanie wscieklizny, wysylaj mu smsy z internetu.

Gość ZMIJKA WREDNA
wyslij jego matce smsa ze jest gejem

Gość ZMIJKA WREDNA
a najlepiej popros jakiegos kumpla niech do niej zadzwoni i jej opowie o tym jak sie kochaja ;DD

Gość zemsta na bylym
a szkoda bo pomysl z mlekiem jest gienialny. wiem ze ono bardzo smierdzi jak sie rozleje na material. super pomysl. no niestety nie ma samochodu.

Gość zemsta na bylym
zmykam spac:( jestem zmeczona a jutro do pracy. ale jelsi wy jeszcze nie idziecie mozecie jak macie ochote wrzucac pomysly. rano sie odezwe z pracy. dobranoc. i dziekuje wsyztskim za zrozumienie.

Gość zemsta na bylym
a moj juz teraz byly Tomeczek jeszcze mnie popamieta.

Gość zemsta na byłym
dzien dobry. znow jestem.