Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta na bylym

zemsta na bylym

Polecane posty

Gość lalazmaja2
a co ci zrobił?

Gość dfvndsnavcsanc
up

Gość gość
na pewno nie zrobilabym nic, balabym sie takiego p******* mysle ze powinnas napisac mu list/sms/powiedziec mu: codziennie dziekuje panu bogu ze pokazales swoja prawdziwa twarz, ze mnie uderzyles, ciesze sie ze nie zaszlam z toba w ciaze, ze nie pobiles mnie w ciazy, ze nie mam takiego rzepa za dupa jak ty i nie musze użerac sie cale zycie jak moja ciotka/matka/babka. znajde sobie czlowieka ktory nie bije kobiet. a tak serio to powiedzenie na miescie ploty ze to damski bokser robi mu taką renomę, ze zadna go nie zechce bo sie wszystkie boją.

Gość gość
najlepszy ze wszystkich to pomysl z upiciem go i zrobienie mu fotek jak go facet bzyka,on sie chyba ma za bog wie jakiego maczo taki co to uderzyc kobiete potrafi,mozesz zrobisz fotoschopa,nie znam poprawnej nazwy i pokazac dyskretnie znajomym ewent,powylac ,to chyba najbezpieczniejsze dla ciebie,skoro ci grozi co cie czeka musisz byc bardzo ostrozna,reszta pomyslow nie na poziomie,babrac sie w czyms cuchnacym?taki maczo jak on ze sklonnosciami ,tym go naprawde zniszczysz,jego z*******y wizerunek meskosci