Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaktusiczek1992

Wszyscy Pomysłowi i kreatywni

Polecane posty

Gość Kaktusiczek1992

Kochani wykażcie się kreatywnością i pomóżcie mi spić kumpele tak żeby się nie kapnęła xD Chodzi mi tu o jakieś dania z wódką, alakie by ta wódka była nie wyczuwalna Galaretki z wódką Arbuza z Wódką Baaardzo proszę o więcej ciekawych pomysłów :-)

Gość rudy7777
chcesz spić moją córkę ? Zajebie cię jak psa.

Gość detonatorka :DDD
ty pier.dolony skur.wielu jak cie takie rzeczy interesują to sobie je sam wymyślaj ! pedofilu zaje.bany ! zboczeńcu, kur.wa mac !

Gość Kaktusiczek1992
Ej no spokojnie nie jestem żadną pedofilką a juz napewno nie pedofilem xD To jest moja przyjaciółka która nie chce pić bo nie xD Ale ma poczucie humoru więc na kacu bedzie sie śmiała sma z siebie. nie bądźcie tacyodzie zwykła domówka w zaciszu mojego domku. Nie me z was xD leże i kwicze <lol2>

Gość Kaktusiczek1992
nie no dzięki w ogóle xD Myślałam ze bedziecie sypac pomysłami jak z rękawa. a tu mnie jescze wyzwali xD

Gość rudy7777
Wydaje mi się , że to nie do końca jest zgodne z prawem. Ale poczekamy zobaczymy co na to kurator.

Gość Ona9999999
Ale wy pojebani! To nie chodzi na ewno o to żeby spić przyjaciółkę w trupa. Tylko żebybyła dobra zabawa. a skoro jak mówi ma poczucie humoru tym lepiej. A wy od razu o kuratorze . Jesteście kurwa pojebani. w ogóle sie nie znacie na dobrej zabawie jebane chuje bez rączek

Gość Zoiaaaa
znalazł się prawnik o 7 boleści. Polecam lody z wódką i ciasto cytrynowe. albo jakiekolwiek ciasto na mące. Ciasteczka też są dobre. :D:D