Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom_Hanks,Meg_Ryan

Masz_Wiadomość

Polecane posty

Gość Tom_Hanks,Meg_Ryan

Oglądałam ten film już dawno temu. Mam go w swojej filmotece. Ile razy go oglądam, kojarzą mi się dziwne historie z różnych portali, które przeglądam. Jednak film, a życie to dwie rózne rzeczy. W filmie wiemy już jak się skończyło. W życiu.... Eh to życie. Ile z Was mili forumowicze zamieniacie siekierkę na kijek. Ilu Wam znów coś nie wyszło. "MASZ WIADOMOŚĆ" Już przyszła odpowiedź na Twój post.Ciekawe kto i co Pisze. A może to jest to idealne rozwiązanie. Ba żeby to tak w naszym życiu było. Klik i stał się cud. Klik i ten drań stał się słodkim. Klik i ona mnie kocha. Klil, klik, klik........ Wróć do mnie, jestem tu czekam na Ciebie, Tęsknię za Tobą. Wiem że mnie kochasz. Tak. Takiego wpisu oczekujemy. Może się doczekacie. Więc piszcie, Będzie wiadomość.

Gość klik_klik
wstało słońce :))

Gość Zuzia2010
To jest też wspaniała wiadomość. żeby tylko nie lało znowu. Klik... Miłego dnia Wszystkim.

Gość i znowu bełkot
Klik.. Wróć do mnie.Czekam,tęsknię i wierzę.

Gość meńcizna po przyńściach
Klik. żeby cię cholero szlak trafił. i więcej do mnie nie wracaj. klik, klik, klik.

Gość JOWITA69
Jeżeli tak może być. Wróć do mnie, Kocham. Tęsknię. Czekam. Wiesz o tym. Wiem, że i Ty mnie kochasz. Baprawimy wszystko razem. Zgadzam się na wszystko. Tylko wróć. Klik.

Gość ALEKSANDER nie WIELKI
Wszyscy by tak chcieli.Klik i już jest wiadomość. Klik i już jest wszystko dobrze. Tylko czy MY chcemy żeby było dobrze? Ile razy mamy szansę coś naprawić, wystarczy wykonać jeden telefon, wystarczy przyjść, zapukać do drzwi, Wystarczy tylko spojżeć w oczy, przez łzy. Boimy się tego. A można wszystko naprawić. Tylko czy MY tego na prawdę chcemy?

Gość april***
Wiadomosć dla Ciebie. Potrzebuję Ciebie w takie dni jak dzisiaj. Potrzebuję Ciebie ale wiem, że już nigdy nie byłoby i nie będzie tak samo. "I rozmyślam czy czasami przewijam się przez Twój umysł"

Gość Tom_Hanks,Meg_Ryan
Tak. Wpisujcie swoje życzenia, pragnienia, oczekiwania. Może on/ona odczytają tę wiadomość. Więc niech się spełni za jednym czrodziejskim.. KLIK.....

Gość ech zycie............
klik, klik do aprila :( juz nie czekam, smiem tesknic. niech moje zycie nie bedzie juz rozdarte a serce przestanie byc tak upartym

Gość Prowo czy prawda?
Więc odezwij się do mnie ten jeden raz. Powiedz, że jutro już będziesz szczęśliwa ze mną. Patrzę na Ciebie, czekam.Otrzyj łzy. Jestem przy tobie maleńka. klik. klik. klik.

Gość jak to patrzysz na mnie
? Ty sie odezwij:) klik

Nie odczyta na 100% ale napisze. 'Kochanie, wroc szybko zebym dlugo nie czekala. Bardzo za Toba tesknie. Snisz mi sie po nocach, prawie placze gdy patrze na kazdego innego mezczyzne i probuje znalezc Ciebie w nim....'

Gość czarnucha 77
ty wiesz ,Ty wszystko wiesz ................klik

Gość buhahahahaahhaahah
mayor--------- jednak tym masz cos pod kopula poje bane :D

Gość dziwne to ale dlaczego
Ty wiesz, że nie mogę się doczekać naszego kolejnego spotkania. Minuty są jak godziny, godziny jak dni, a dni jak tygodnie... I miliony sekund bez Ciebie... Czekam na Twój uśmiech, na spojrzenie Twoich oczu, na chociaż przelotny dotyk... Tęskni za Tobą każda komórka mojego ciała, spragniona dotyku, pieszczoty, podziwu widzianego w Twoich oczach... Klik.

Gość I żebyś wreszcie....
... zrozumial ze mnie kochasz.... KLIK

Gość Ty wiesz co
klik

Gość pusia_puszysta

Gość ta
Cwelu m u s i s z wiele się nauczyć

Gość juz zacznijcie załatwiać
odświeżę.... Klik... Wciąż myślę o Tobie. Napiszesz? Zadzwonisz? Staniesz w moich drzwiach? Czekam... Klik....