Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frytka w sosie własnym

Pomagacie matkom w pracach domowych??

Polecane posty

Bo ja nic nie umiem Jak sie tego nauczyc mam 20lat i zawsze matka wszystko robiła ajak jest u was?

Gość jesteś życiowym kaleką
to wina twojej matki

czemu jej?? ona wszystko robiła a ja sie uczyłam przeciez zreszta wciąż studiuje

Gość sskakankaa
ja w domu pomagałam w sprzątaniu, praniu opieką nad młodszą siostrą, a np gotowania i pieczenia ciast itp uczyłam się od mamy mojego chłopaka tak od 17 roku życia :) Zawsze jak przychodziłam do niego a jego jeszcze nie było ze szkoły czy pracy to piekłyśmy ciasto albo pomagałam jej w robieniu obiadu :)

Gość sskakankaa
wcześniej też umiałam ugotować jakieś proste potrawy bo patrzyłam jak mam gotuje lub babcia czasem im pomagałam. A już jako mała dziewczynka pomagałam tacie robić pierogi i gołąbki bo była to dla mnie fajna zabawa i strasznie się cieszyłam jak się potem rodzinka zajadała:D

Gość sskakankaa
Najlepiej jak teraz zaczniesz pomagać mamie w domu! Poza tym wiesz dla chcącego nic trudnego :)

Gość drgawka
Do dzisiaj pomagam mamie, np. dzisiaj pojadę jej na zakupy, żeby nie musiała ciężkich rzeczy dźwigać. Za jednym zamachem zrobię zakupy teściowej, bo co mi szkodzi jak już i tak będę na zakupach :)

jasne że pomagałam tak po równo z mamą obowiązki miałyśmy, teraz jak do rodziców przyjeżdżam to też coś tam zawsze zrobię jak rodzice w pracy są

Gość dobra duszaaa
Posluchaj ja sprzatam, treaz wakcje nigdzie nie pracuje jak narazie mam 21 lat a sprzatam z nudy, wiesz to daje troche taka satysfakcje jak masz w domu czysto i ladnie pachnie swierzym powietrzem, a w swoim pokoju tez nie sprzatasz??? Zrob chociaz raz to nie takie trudne wystarczy zetrzec kurze, odkurzyc, zetrzec podloge, no nie wiem zalezy jaki masz dom. :) pozdrawiam

Gość wwo_
ja nie pomagam i nie mam zamiaru jak bede miałą własny dom to to bede robiła, a teraz ona jest od tego, matki by nas tylko wykorzystywały i młodosc naszą.. a tu cos ode mnie jak zarejestrujesz się z tego linka ------ http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html ----- to mozesz zbierać punkty,które wymienisz na Eurogąbki, poza tym na tym portalu mozesz tez inne nagrody wygrać za free.. ja mam już 7 x ziemię wykupioną w happy harvest na nk i krowe oraz osła;) także nie ma na co czekać:) poza tym euro gąbki mozna wymienic na kredyty w pet party i innych grach na nk .poozdro =)

Gość ja pomagam , ale zależy w czym
np gotowac nie umiem, wiec nie pomagam w gotowaniu ale np sprzątam, myje naczynia, wieszam uprane ciuchy jaka w tym jest filozofia?

no mi tam właśnie to się wydaje takie normalne że nie tylko mama w domu wszystko robi, moi rodzice oboje pracują to dla mnie to było oczywiste że jak do domu wracałam ze szkoły to trzeba coś w tym domu zrobić, teraz prawie nie mieszkam już z nimi ale jak u nich jestem to też zawsze coś tam zrobię i ja teraz mam 19lat i jakoś nie uważam żeby mi ktoś moją młodość zabierał;)

Gość wwo_
zależy jaką ma się matkę.... ja miałąm taką, która nie pozwalała nigdy ze znajomymi wyjsc, a kazała sprzątac i całemu światu sie uzalała, jak to ona żle nie ma, no i całe życie w chacie syff...chcecie to zamieszcze Wam zdjecia jak wygląda jej dom.. zobaczymy co powiecie. teraz juz z nią nie mieszkam.mam 23 lata i pracowałam, wiec ona pasożyta nie utrzymywała przepraszam bardzo. gdyby mnie poprosiłą bym jej pomogła, ale ja musiałam za nią wszystko robić!!! jak jej dałam palec to chciała rękę i miala w dupie to że jestem młoda, chcę ze znajomymi wyjść, że mam naukę, pracę, chłopaka..

mam prawie 18 lat, moja mama dużo pracuje dlatego staram się ją wyręczać w domowych obowiązkach:) czasami coś ugotuję, posprzątam, dla niej zostawiam tylko pranie :). Ale to też zależy od tego jaką ma się mamę, moja jest bardzo kochana:)

Gość seksuolożka Barbara
Skoro masz 18 lat to możesz w ciąże zajść szybko jak i Twoja mamusia młoda! Wtedy ojciec będzie sprzątał jak będziecie leżały na porodówce.