Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwykłaaaOnaaa17

Zdrada

Polecane posty

Gość ZwykłaaaOnaaa17

Ostatnio przeczytałam maila mojej mamy miała tam wiadomość od jakiegoś faceta. Pisał do niej, że szkoda, że się dziś nie spotkaliśmy że ją kocha i tęskni.. Domyślam się kto to ale nie jestem pewna.. Co zrobić ? Porozmawiać z mamą.. Moi rodzice są razem 22 lata.. nie chce żeby się rozwiedli.. :/ Mój tata o niczym nie wie..

Gość TajemniczyBrunet
Trudna sprawa.... Zalezy jak Twoja mam zareaguje jak bedziesz chciala porozmawiac na takie tematy. Ty ja najlepiej znasz i iwesz czy mozna. Jesli tak to porozmawiaj a jesli nie to lepiej udawaj ze nic nie wiesz poniewz jesli ma sie rozpasc zwiazek Twoich rodzicow to i tak sie rozpadnie - to zalezy tylko od twojej mamy jakie ma priorytety

Gość ZwykłaaaOnaaa17
Podejrzewam że to już długo trwa.. Bo zauważyłam że kiedyś pisała smsy do kogoś no ale wydało mi się to normalne, ale wczoraj kiedy na to się natchnęłam.. Nigdy nie spodziewałabym, że moja mama będzie miała kogoś innego.. ;( Chyba spróbuje z nią porozmawiać.. Mam z nią bardzo dobre kontakty zawsze sobie o wszystkim gadałyśmy.. a tu takie coś..