Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_aga))

nie chce jeesc :(

Polecane posty

Gość mama_aga))

moj synek 4,5 miesieczny od jakiegos czasu bardzo malo je, kreci sie strasznie placze przy jedzeniu. myslalam ze chodzi o to ze uzuwam jeszcze smoczkow do butelki nr 1 i sie denerwuje ze mu malo leci, wiec zmienilam smoczki, ale to i tak nic nie zmienilo. najlepiej je w nocy na spiocha wtedy zjada nawet 180 ml. a dzienne karmienie to jest koszmar. podaje mu juz stale pokarmy, widze ze mu smakuja bo otwiera buzie ale tez marudzi strasznie. myslalam tez ze to moze zabki ale to trwa juz z 2 tyg i zabkow nie widac i nie zauwazylam zeby mial zaczerwienione dziaselka. nie wiem o co chodzi. moze ktoras z was miala ten sam problem.

Gość Mój ma 1,5 roczku
i od piątku nic nie je za to dużo pije. Oczywiście jak chcę mu przemycić mleko do picia - nie da rady, tylko soki i herbatki. Też się martwię.

Zeby, zeby i jeszcze raz zeby :) Przezywalam to u corki jak miala 6 miesiecy (jak wychodzily pierwsze) pozniej 3 tygodniowy strajk glodowy (zyla tylko na mleku) w wieku ok roku ... po kazdym takim okresie pojawialay sie zeby... :) po tym trzytygodniowym strajku zaczely wychodzic i wychodza do dzisiaj praktycznie bez przerwy... w 4 miesiace 8 zebow :) Nia martwic sie (wiem ze nie jest latwo) ala wystarczy tylko przetrzymac i spokojnie poczekac... apetyt wroci :)

Gość mama_aga))
synus ma tez straszna hustawke nastrojow smieje sie i nagle placze. czasem nie wiem czy on sie cieszy czy marudzi. mam nadzieje ze to zabki.

Gość Anna Aleksandra
Spokojnie :) Dziecko nie zrobi sobie krzywdy i samo się nie zagłodzi :) Moja corcia ma podobne huśtawki apetytu :) ale fakt faktem - jadła malutko, prawie wcale. Wyszedł jej pierwszy ząb i apetyt ma aż za dwoje :D I tak jak w miesiąc przybrała zaledwie 400 g, tak po ukazaniu się zęba 300 z ciągu dwóch tygodni :D

Gość Tetma
To przez upały, moja Mania tez tak miała :) Dzis powoli apetyt zaczyna wraac do normy. Dziecko samo wie jak sobie wyregulowac apetyt.

Gość mama_aga))
przez upały raczej nie, bo mieszkamy w szkocji. ja tu raczej narzekam na brak pogody :( mam nadzieje ze to zabki, a ile u was trwalo wyzynanie sie zabkow od pierwszych symptomow. bo moj synek ma brak apetytu juz z 2 tygodnie?