Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brumbrum brum bam bam bam

proszę proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Witam, pracuję w "sieciówce" na 1/4 etatu, jest to moja pierwsza praca. W miesiącu przepracowałam swoje 40 godzin w ciągu dwóch tygodni ( podobno możemy sobie swobodnie dobierać grafik ) i po tych dwóch tygodniach w prośbach do grafiku wpisałam, że chciałabym mieć następne dwa przerwy ze względu na to, że robię sobie badania bo coś wyszło nie tak i prawdopodobnie będę miała zabieg. Z tym, że pracodawcy pomysleli, że jestem na L4, a nikt takiego L4 nie dostał po żadnych 2-3 dniach . Nawet mi do głowy nie przyszło żeby prosić jakiegokolwiek lekarza o to, ponieważ to nie jest choroba przy której się leży 2 tygodnie, tylko guzek do wycięcia i trzeba trochę jeszcze poczekać. Po dwóch tygodniach dzwoni do mnie jedna z szefowych ( bo jest ich chyba z 5 ) żebym dostarczyła L4, a ja mówię, że takiego nie mam, a że ona nie wiedziała i takie tam.. i w sumie nic konkretnego nie wyszło.. tylko to, że nie przedłużą ze mną umowy o następny miesiąc ( sama to zaproponowałam z wiadomych względów ) i mam wszystko - strój - przynieść z powrotem. No i ok.. tylko ja się zastanawiam, czy jak oni mysleli że jestem na L4 to w związku z tym podjęli jakieś kroki juz ? nawet nie wiem jakie.. Dodatkowo dostałam wypłatę o 30 zł za wysoką ? to niemożliwe ze względu na to, że swoje godziny miałam przepracowane - etatowe. Proszę o pomoc

mam iść tam dzisiaj ok 15 oddać wszystko ( z jeszcze inną babką ) bo od wczoraj już rozmawiałam z 3...

Gość barbakkkaka
pracujesz w czymś w stylu mcdonalds?

coś w tym stylu ;-)

Gość barbakkkaka
to czym się martwisz w ogóle? odnosisz rzeczy i tyle.

no martwię się tym tylko czy oni myśleli o tym l4? Czyy jakoś mnie wpisali, że jestem na L4 i tak dalej...

Gość barbakkkaka
jak ci wpisali to będą musieli wypisać. oni sie później z tego rozliczają więc spokojnie nie masz się czym martwić :)

ale będą mieć z tego jakieś nieprzyjemności?? czy ze względu na to mogli mi naliczyć wyższą pensję?

Gość barbakkkaka
mmm tu nie jestem pewna ale chyba mogli.. potraktowali to jako L4 więc trudno powiedzieć, ale jak miałaś wyrobiony limit to powinno być ok jeśli chodzi o wysokość pensji. Może ta nadwyżka to dodatek np za pranie lub coś podobnego

a myslisz, że oni będą mieć z tego tytułu jakieś nieprzyjemności - chodzi o te L4... ekwiwalent już podliczyłam.. i nadal brakuje

podbijam

up up