Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallana

CC w szpitalu Żeromskiego w Krakowie

Polecane posty

Gość lallana
Nie biore pod uwage innego szpitala ze wzgledu na lekarke. Jestem z niej bardzo zadowolona. Czuje ze jestem pod dobra opieka. Trafilam do niej oczywiscie z polecenia. Zdaje sobie natomiast sprawe ze pozniej sprawy w swoje rece biora przede wszyskim polozne i tu zalezy na kogo i na jaki dzien sie trafi :)

Gość lallana
Bardzo Wam dziekuje za odzew :) Jesli jeszcze cos by Wam wpadlo do glowy to napiszcie. Pozdrawiam!!!

Gość kacha31krakow
a czy orientuje sie ktos czy dr.Olszanska przyjmuje gdzies na żabincu?? ktos mi kiedys mówil ale zapomnialam zapytac dokladnie gdzie sie znajduje ten gabinet a nie moge znalezc nic na ten temat w internecie -chcialam sie do niej wybrac a w tym metramed byly straszne kolejki i jak sobie pomysle ze bede musiala tyle siedziec i czekac w kolejce to mi sie odechciewa juz dsc sie tam wysiedzialam a na zabincu podobno jest malo pacjentow. jak by ktos mial numer telefonu tam do gabinetu to bylabym wdzieczna. pozdrawiam

Gość lallana
Nic nie slyszalam o gabinecie na Zabińcu, ale zapytam przy nastepnej wizycie to Ci napisze.

Gość kacha31krakow
ok .dzieki:)

Gość kacha31krakow
i jak tak tam po porodzie w żeromskim????

chciałam zapytac czy któras z was miała CC na zeromskiego jak wyglada opieka nad maluchem czy mozna odrazu karmic piersią, pomaga w tym doradca laktacyjny ? ile się lezy bez mozliwosc podniesienia po ilu godz. mozna wstac kiedy przynoszą dziecko

Gość @nia
Olszańska napewno przyjmuje na centrum E

Gość gość
Ponawiam pytanie :) Chciałabym uzyskać aktualne informacje :)

Gość gość
Ja miałam cc w 2016. Polecam. Szybka reakcja, cesarka co prawda zaplanowana, ale starannie zrobiona, usunieto lrzy okazji cyste jajnika. Dzieciatko od razu rrafiło do pediatry na chwile tlen mu podlaczyli. Duza pomoc przy karmieniu i pielenacji. Szczerze polecam. Jak dziecko glodne a mleka malonto bez problemu dokarmią

Gość gość
Jak nie masz kasy to fatalnie.

Gość SSJ
Jak się ma lekarza prowadzącego ciążę ze szpitala to jest spoko, zawsze inaczej patrzą na taką osobę. Jeżeli trafisz "z ulicy" to traktują Cię jak zwykła pacjentkę mechanicznie, nie przejmują się nikim. U mnie cesarkę przeprowadzała lekarka która prowadziła moją ciążę i byłam bardzo zadowolona bo się starała i interesowała mną. Bliznę mam równa i cienką. Moja koleżanka nie mając tam swojego lekarza została krzywo zszyta i ma zgrubienia na bliźnie. Resztę zostawiam do przemyślenia.