Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokok67u6y7ju6jhu

Bi ?

Polecane posty

Jestem bardzo ciekawa czy jestem bi czy nie. Wiem, może to głupio zabrzmi ale jestem w związku z mężczyzną już 2 lata ale strasznie lubie patrzeć na całujące się dziewczyny i sama kiedyś miałam kilka przygód w których doszło do bliższego zbliżenia między mną a moimi koleżankami. Oczywiście fizycznie pociągają mnie faceci :)

Gość a nie mialabys nic
przeciwko szalonej zabawie w lozku np. z koleżanką?

szalonej zabawie ? Hmm nie kręci mnie to ! :)) Ale gdybym była wolna to nie sprzeciwiłabym się pocałować dziewczyny.

dziewczynę* przepraszam za błąd :)

Gość a nie mialabys nic
no, ale gdybys nie miala chlopaka chcialbys posynąć sie dalej niż tylko calowanie

Nie chciałabym nikogo obrazić ale słyszałam ze geje, lesbijki, osoby biseksualne "mają coś z psychiką" nie wiedziałam jak to ująć, ponieważ normalna osoba nie zwróciłaby uwagi na osobę tej samej płci... Dlatego się trochę martwię.

bazienka, uspokoiłaś mnie :) Nie widze nic w tym złego a z kobietą nie wyobrażam sobie związku jedynie tylko przygody i chwile zapomnienia ale ustatkować chce się z mężczyzną :) Dziękuję bardzo za odpowiedzi :)

Ja też nigdy nie byłam z kobietą jedynie jak już wspomniałam tylko sie z nimi całowałam ;) No i życzę szczęścia Tobie i Twojemu chłopakowi :)