Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerr

Pomocy! Mam się czego obawiać?!!

Polecane posty

Gość eerr

Mam pytanie do pań, które mają doświadczenie jeśli chodzi o tabletki anty. Otóż zapomniałam ostatniej tabletki oraz pierwszej z nowego blistra, w czasie 7 -dniowej przerwy (czyli pomiędzy jedną zapomnianą tabletką, a drugą) odbył się stosuynek...czy jest duże ryzyko ciąży? dziękuję za odpowiedzi...

Gość eerr
nikt nic nie wie na ten temat?....nikt się nie zna na tabletkach?!!

Gość do hjguyfg
oczywiscie ze jest mozliwosc wpadki, stostuj cos dodatkowo i uwazaj w tym miesiacu

Gość Cougargirl21
Wg ulotki w ciagu 7 dniowej przrwy jests zabezpieczona jesli ropoczniesz nowy blister o stałej porze

Gość Cougargirl21
moze sie zdarzyc ze nie byłas chronona

Gość eerr
no właśnie o to chodzi, że rozpoczęłam nowy blister o 1 dzień poźniej ( a zaczęłam przerwę 1 dzień wcześniej)...bo zapomniałam...wychodzi na to, że przerwa trwała nie 7 dni, a 9....a stosunek był...i teraz obawiam się czy mogło dojść do owulacji czy nie...

Gość Cougargirl21
Mogła wystapic owulacja ale penosci miec nie bedziesz. poczekaj jeszcze i zrób test juz nic innego nie wymyslisz

Gość zaaakłopotana
Mam podobną sytuację. Byłam dziś u gina i powiedział, że mogło dojść do dziury hormonalnej i wtedy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże, choć rzadko się to zdarza... Kazał za 3-4 dni zrobić test, czyli po 13-14 dni po stosunku i że normalny test z moczu na pewno pokaże wynik.

Gość eerr
zakłopotana daj znać jaki był wynik testu...będę wiedziała czy sama mam powód do obaw..

Gość zaaakłopotana
Ok w sobote rano chcę go zrobić, więc odświeże wątek:) Ale w sumie to chyba bym się cieszyła ... :)