Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalala

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość tralalalalala

Hej dziewczyny :) Pytam wprost: jak się przygotować do tego pierwszego razu? Jeśli chodzi o zabezpieczenie to on użyje prezerwatywy. ;p Ale mi chodzi o mnie... :)

Gość tralalalalala
ahaa.....

Gość TeKet
zgadzam sie umyj cipe bo czesto wam smierdzi:)

Gość tralalalalala
prawiczek z tego co wywynioskowalam..

Gość TeKet
to lepiej sie zabezpiecz porzadnie bo napewno splami:D

Oj. Jakby był doświadczony to co innego. No ale cóż musicie przez to przejść. Nie rób sobie wielkich nadziei, pierwszy raz to nic przyjemnego, tzn zależy ile trwa ale boli cholernie. Każdy następny będzie lepszy. radze iść do ginekologa po tabletki. Ale gumki też użyjcie za pierwszym razem :D bo jak jest prawiczkiem to może szybko skończyć :P

Gość tralalalalala
i tego sie bojee ;/

To się nie bój. Zrobicie to kolejny raz i kolejny itd. :) Nie ma się czym martwić. Uwierz trochę w niego i siebie.

Gość tralalalalala
Chodzi mi o to, że się boję że on zle zalozy. zastanawiam sie nad kremem plemnikobojczym.. co o tym mysliscie?

Gość TeKet
krem mozesz odrazu sobie darowac...Zeby zle zalozyc gume trzeba byc debilem... sama mu zaloz albo podziekuj jak nie bedzie umial bo to bedzie swiadczylo o jego inteligencji, pozatym na gumach jest instrukcja obslugi:D kup sobie dodatkowo globulki na pierwszy raz..

Gość tralalalalala
Eh, nie uwazam zeby on byl debilem ale wiecie roznie bywa z gumkami. a ja musze miec 100% pewnosc.

Gość tralalallallallala
a ile ty masz lat, że nie wiesz czy on jest prawiczkiem i czy dobrze założy????????????? szok! niech mu tata pomoże :D

Gość TeKet
To zaloz mu sama...zobacz instrukcje...obejrzyj przed stosunkiem...gumy nie zaklada sie pod koldra...mozesz mu zalozyc gume w formie zabawy, gry wstepnej i bedziesz miala pewnosc...I kup sobie globulki na pierwszy raz jak sie boisz... minetki po globulce facet ci nie zrobi ale bedzie spokojan i upewnisz sie na co stac faceta...znajomemy kiedy spadal guma w cipce akurat jak sie spuszczal:D wiec roznie to bywa:) i radze ze jak zrobicie sobie przerwe to nie czekajcie az guma wyshcnie. tylko zmienscie dla pewnosci

Gość TeKet
Generalnie z zalozeniem gumy czasami jest problem, ale to wynika z nerwow i podniecenia:)

Gość tralalallallallala
jak ma się naście lat ..... to jest problem, Gówniarstwo i niedojrzałość!

Gość szalony.:)
ha ha ha z tym tata to dobre w huj :D

Gość onaaaaaaha
Nie kieruj się wskazówkami innych bo ból to indywidualna sprawa. Wszystko zależy od Twojego organizmu i...przygotowania;p możecie spróbować innych form bliskości przed seksem a wtedy będzie wam o wiele łatwiej podczas pierwszego razu:) pamiętajcie o zabezpieczeniu i dogodnym miejscu, aby niczym się nie stresować! powodzenia :)

Gość TeKet
polecam wam czrane albo rozowe durexy sa najlepsze... cieznkie i duzo sie w nich czuje:)

Gość tralalalalala
To ciekawe kiedy mamy zaczą,c jak bedziemy miec 30 lat??!! Wystarczy ze juz dawno skonczylam to 18 lat i dzieckiem nie jestem.

Gość jakbym miała mieć
drugi swój "pierwszy raz" bym się upiła - bo mnie strasznie bolało - po wszystkim się popłakałam i powiedziałam że wiecej tego nie zrobię:P ale od tego czasu mineło 10 lat i sex stał się przyjemnością - jednak na myśl o pierwszym razie mam gęsią skórkę-okropne doświadczenie...:(

Gość TeKet
nastepna... nie zaczyna sie bzykac po 18 roku zycia tylko wtedy jak sie jest na to gotowym ... czasami 16 jest bardziej gotowa niz nie jdna 18:) wazne zeby o seksie cos wiedziec... chociaz tyle zeby pozniej nie pyta czy walenie w pupe moze doprowadzic do zaplodnienia:D

Gość tralalalalala
Juz za nami te inne formy bliskosci ale dziekuje :) a jesli chodzi o gumki to mamy czarne durex, bo w weekend mial byc ten pierwszy nasz raz ale jakos nie wyszlo..

Gość tralalalalala
Mi nie chodzi o to ze trzeba miec te glupie 18 lat. Ja juz od dawna chciałam ale nie bylo odpowiedniego a teraz jest. Napisalam tak, bo ktos zasugerowal ze jak sie ma nascie lat to... ;)

Idź do ginekologa niech wypisze Ci tabletki, to bardzo dobra forma zabezpieczanie się. Jeżeli taka możliwość odpada to pozostają wam gumki i globułki...

Gość tralalalalala
ale wiele dziewczyn narzeka na globulki, ze czuje sie dyskomfort itp.

Do najprzyjemniejszych nie należ ale lepiej chwile pocierpię niż zaskoczyć, i to za pierwszym razem..

Gość TeKet
bo globulka wycieka i robi sie piana, ale masz pewnosc na pierwszy raz... zobaczysz jak sex wam sie ulozy i czy koles potrafi sie kontrolowac... wiele par chce przezyc swoj 1 raz wspaniale najlepiej sexem przerywanym , ale pozniej zawyczaj wpadaja...Fajny sex przychodzim z czasem jak sie do niego dojrzewa z czasem