Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanianiana

Facet nie dał rady ;/

Polecane posty

Gość nanianiana

Spotkałam sie z kolegą :) znamy sie juz 1,5 roku i cos miedzy nami iskrzy .... rozmowa , żarty i inne rozumiemy sie po prostu . W końcu doszło do czegos wiecej ale on nie mógł ;/ wiecie o co chodzi ... Spotkać sie z nim ?? Porozmawiać na ten temat ?? sama nie wiem ;/ zaznaczam ze mamy po 25 lat wiec chyba nie powinno byc z tymi rzeczami problemów ??

Gość nanianiana
Normalnie mu nie stanął heehehe

Gość TeKet
Stres robi swoje zwlaszcza jak facet sie bardzo stara...Mi tez tak sie zdarzalo z pierwsza dziewczyna ktora nie zabarzdo mnie pociagala...Z przelotnym kobieta ktora zaciagnalem do lozka tez bylo kiepsko...Z kobnietami z ktorymi jestem nie mam problemow...Mysle ze kwestia dobrego nastroju i rozluznienia...Kolega byla na dziwkach i dopiero za 3 razem nie mial problemu a za pierwszym nic z tego nie bylo:D

Gość gupeek
moze sie ze stresowal, moze wypiliscie troche, ogolnie to sporo rzeczy moze byc przyczyna. jedno jjest pewne - jesli masz co do niego jakiekolwiek plany - porozmawiaj z nim, zapewnij go, ze nic w Twoich oczach nie stracil. jesli odczuje ze postrzegasz to jako jakas jego slabosc - watpie by do czegokolwiek miedzy wami doszlo jeszcze.

Gość nanianiana
troszke wypilam on tez ... Wiem ze bardzo sie mu podobam on tez ma cos w sobie ale chyba lepiej bylo wczesniej kiedy nasz znajomosc opierała sie na rozmowach i szczerym usmiechu . Jest taki kochany