Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldzia80

do jakiego wieku dziecka mozna sie kochac gdy spi ono w tym samym pokoju

Polecane posty

Gość matyldzia80

Mamy z mezem coreczke, ma ona 4 i pol miesiaca. spi z nami w pokoju ale w swoim lozeczku. co jakis czas jak mala spi to kochamy sie z mezem ale tak sie zastanawiam do kiedy bedziemy mogli tak postepowac. Od kiedy sex z dzieckiem w tym samym pokoju raczej nie bedzie wskazany a dziecko zacznie juz cos kumac? jak to u Was?

Gość martuuulka
Moj ma 3 latka i jak spi to sie kochamy .

Gość matyldzia80
To wyzej to podszyw. Corka ma swoj pokoik ale pojdzie tam jak bedzie wieksza tak kolo roku mysle.

Gość martuuulka
a jak my śpimy to ono się kocha :classic_cool:

Gość grrrr........
Ojej , Dorcia ;), ja tez sobie nie wyobrazam jak mozna sobie nie umiec wyobrazic... :D :D :D :D :D :D :D :D Normalnie moze nie miec swojego pokoju (a nie pokoiku, rany boskie, nie umiecie normalnie pisac tyko musicie wszystko zdrabniac !?!?!?) My tze narazie z corka w pokoju spimy bo nam sie nie spieszy zeby sie do salonu przenosic :P...

Gość matyldzia80
zwykle stosujemy łańcuch przywiązany do kaloryfera, żeby nie wylazło z pokoju, a jak się pyta co sie dzieje to mu mówię, że tata znowu przyszedł pijany z pracy :(

Gość to trochę bez sensu, bo dzieck
o powinno spać osobno już od samego początku, mogliście otwierać na noc drzwi, żeby je słyszeć a na czas intymnych zbliżeń zamykać (i jedne i drugie) i otwierać dopiero po. przecież nie każdy seks jest cichy i spokojny i niewiele dzieci ma ciężki sen.

Gość QWERTYUIOPfg
ynteligentko że sa tacy co mieszkaja w kawalerce gdzie jest pokój i kuchnia wielkosci budy dla psa ? nie bo masz za mały orzeszek pod deklem.

Gość martuuulka
nie kazdy ma dom z basenem . Moj syn spi u nas w pokoju ale na oddzielnym lozku.Nasz sex jest cichy .nie zachowujemy sie jak malpy i nam to pasuje . koniec.

Gość no to współczuję nudy w
związku. a dziecko za duże już na spanie z wami w pokoju, tym bardziej kiedy piszesz że ma swój.

Dlaczego dziecko powinno spać osobno od samego początku??? a ile jest rodzin co nie ma warunków, i co czy te dzieci są gorsze? co powinno robic dziecko decydują rodzice

Gość po pierwsze
Jeśli dziecko ma swój pokoik, to można przecież na jeden czy dwa wieczory w tygodniu przenieść je tam i wtedy spokojnie oddać się rozkoszy. Ja obecnie jestem w ciąży i na poczatku łóżeczko dziecka będzie stało w naszej sypialni, ale raczej nie wyobrażam sobie seksu przy małym.

dziecko ma 4 miesiace ..bez przesady ..ono jeszcze nie wie co to seks haha Lenusia Amen

Gość ppppppppppppp
ja gdy mialam 2 latka zobaczylam jak moi rodzice to robia:O.......do dzis mam uraz....minelo 25 lat.....

Gość po pierwsze
Raczej nie możesz pamietać czegoś z okresu, kiedy miałaś 2 lata.

Gość kjgfxdfd
jak to nie można? ja jej się nie dziwię, sama pamiętam różne sytuacje z życia gdy miałam z 2,5 i 3 latka. Nie wierz, nie musisz. Do tych powyżej - nie musicie być głośni ale wystarczą jakieś sapania i ruchy na łóżku , nie róbcie z dzieci niedorozwojów jeżeli są starsze i tak mogą się interesować co się dzieje

Gość darusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mój ma 20 miesięcy .... i nas przyłapał .... i teraz ujeżdża zabawki .... mysle ze do 6-8 miesiecy maks !!!!

Gość ppppppppppppp
PO PIERWSZE to tak sie sklada ze akurat TO pamietam.....:O Po drugie nie znasz mnie wiec prosze nie neguj tego co mowie.....

jak ma swój pokoik to możecie na seks przenosić się do jej pokoju. chyba jest tam jakieś łóżko? czy pokój stoi pusty? albo do salonu na kanapę. co prawda 4 m-ce to jeszcze za mała, aby cos kumać, myślę, że tak od roku.

spokojnie ja tez pamiętam niektóre sytuacje z okresu, gdy miałam niecałe 2 latka. nie chcecie to nie wierzcie, ale nawet rodzice się dziwią, że tak dobrze zapamiętałam. i potwierdzają, że to był ten okres. na szczęście żadnego seksu rodziców nie pamiętam:)

Gość kashdkjsa
Mój ma 20 miesięcy .... i nas przyłapał .... i teraz ujeżdża zabawki .... mysle ze do 6-8 miesiecy maks !!!! :D napisz że to prowo :D

Gość nananananana
He he dobre:) Nie ma czym się przejmować przecież 4 miesięczne dziecko nie ma pojęcia co rodzice robią, a jeśli śpi to tymbardziej. Myślę, że każde dziecko w innym wieku zaczyna zwracać uwagę na pewne rzeczy i wy będziecie wiedzieć kiedy już nie można :) Rodzic najlepiej zna swoje dziecko i widzi kiedy te zaczyna coś kumać:) Ale na to na pewno macie jeszcze sporo czasu:)

Gość phi a ja śpię z dzieckiem
z wygody, mimo że mam całe piętro do dyspozycji :P moje młodsze dziecko często się budzi w nocy na picie nie będę latała do drugiego pokoju, bo ciągle byłabym niewyspana! nam śpiące dziecko w seksie nie przeszkadza - przy starszym kochaliśmy do ok. 3 roku życia -a jak się obudzi zawsze można po prostu przerwać - taka dodatkowa "atrakcja" pilnowanie czy śpi ;)

Bratanice mojego męża kiedyś zaczęły u nas w domu się obściskiwać i udawać, że się całują. Mój mąż zapytał się ich co robią? A one na to, że sport uprawiają :D

Gość ladyyyy567
nasze dzieci od malego spaly z nami w sypialni w swoich lozeczkach bo tak chcielismy i seks normalnie uprawialismy jak dziecko zasnie na noc to ciezko je obudzic wiec nierozumiem w czym problem, strasza corka spala w naszej sypialni do 4 roku a synek ma 16 miesiecy , nigdy zadna wpadka sie nie wydarzyla a w razie czego zawsze cos mozna sciemnic

Gość przeciez nawet jak ma swoj pok
pokoik to moze przyjsc w nieodpowiednim momencie do sypialni nasz 5ciolatek dzieli pokoj z nami

Mój synek ma rok i 3 miesiące i tez spi w swoim lóżeczku w naszej sypialni. Mamy przygotowany pokoik dla niego ale nie wyobrazam sobie aby go tam przenieść - jest jeszcze za mały. On często budzi się w nocy, odkrywa się. Więc chcemy z męzem aby był blisko nas. Mysle ze większosc rodziców ma swoje małe pociechy w swoich pokojach bo tak jest bezpieczniej bo wszystko mamy na oku i napewno wygodniej bo blisko. Wiuęc warunki mieszkaniowe nie maja tu zadnego znaczenia. A co do sexu przy dziecku to wiadomo że wszyscy normalni rodzice robia to gdy dziecko spi. A aby przeniesc dziecko do osobnego pokoju to potrzeba czasu. J anie wiem kiedy to zrobimy. Dziecko napewno musi byc troszke starsze. Może gdy będzie miał z dwa latka spróbujemy go przyzwyczajac do spania w w łasnym pokoju.

Gość Albo się przyznaj , że
Kupcie sobie parawan i się parzcie ile chcecie . Jak można się rozmnażać mieszkając w jakiejś kompletnej ciasnocie :O Dziecko będzie chciało zaprosić kogoś na noc , no ale gdzie mają spać :O I nie pierdol , że zmienicie mieszkanie 🖐️