Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldzia80

do jakiego wieku dziecka mozna sie kochac gdy spi ono w tym samym pokoju

Polecane posty

Gość myślę , ze do roku
pierwsze wspomnienia pamięta się tak własnie z wieku ok 2 lat, więc 2 lata to na pewno zbyt dużo

Gość kamila i34
Balnea,jak bedzie mial 2 latka to moze sie okazac,ze to juz za pozno. Poza tym,czy jestes pewna,ze dziecko spi?Przeciez podczas sexu nie kontrolujesz caly czas sytuacji.A jezeli lezy sobie tylko po cichutku i patrzy?Brrr...az mnie ciarki przeszly...

Gość gość
tez jestem zdania, ze dziecko powinno miec swoj pokoj od poczatku, bo tak naprawde nie wiemy kiedy juz rozumie ze rodzice robia cos "dziwnego" a kiedy jeszcze nie. jedno jest pewne, dzieci rozumieja duzo wiecej niz nam sie wydaje. jakbym mieszkala w kawalerce to kochalabym sie z mezem w kuchni albo pod prysznicem ;) ale nie z dzieckiem w pokoju. mam kolezanke, zwiezyla mi sie ze ma problem w kontaktach z mezczyznami i poszla do psychologa. po roku terapii zapytano jej sie czy w dziecinstwie mieszkala z rodzicami w jednym pokoju. Zapytala rodzicow - okazalo sie ze tak. Ona oczwiscie nie pamietala (przyjamniej tak jej sie wydawalo). Bez wdawania sie w szczeg. jej problemy z facetami to wlasnie wieka rana w psychice powstala w skutek sluchania przez sen kochajacych sie rodzicow.

Gość gość
a nie mozecie sie kochac w salonie???? moj ma 9 miesiecy , spi z nami w sypialni w swoim lozeczku, bo budzi sie jeszce w nocy i mi by sie nei chcialo latac do drugiego pokoju, a sex uprawiamy w drugim pokoju...ja bym nie mogla tak przy dziecku, odkad sie urodzil sex przenieslimy do salonu :)

Gość gość
nie umiałabym uprawiać seksu przy własnym dziecku choćby miało kilka tygodni... to jednak osoba trzecia.