Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boso ide dalej

Ale ludziom odpirdala

Polecane posty

Gość boso ide dalej

Dziadek rzucil w tablice przed palacem gowna!

Gość czas zrobić porządek na
Krakowskim Przedmieściu i pogonic wszystkich "obrońców". To juz pojecie przechodzi!!!! "Katolik", który rzuca w tablicę upamiętniającą 10 kwietnia słojem z własnymi fekaliami!!! Czy to jest normalne????

Gość Zaspana Bella
bo dalej sa tam tv i dziennikarze. jesli nie ma nie reagowac..do konca sierpnia.

Gość Zaspana Bella
na tej tablicy tez jets krzyż.....wiec jak to jest??? Musi koscioł przemówic..jak mozna rzucac w krzyz??? to krzyza broni..i w krzyz rzuca?? mowiłam, ze kosciol zle zrobił ze od razu nie powiedział jasno ze krzyz ma byc u sw Anny... ponadto oni domagaja sie uwielbienia..a zatem kamer cermonii wraz z przytiwerdzeniem tablicy od palałcu..oni wystepuja w ieminiu ofiar..a czy te ofiary chciały tego? prosiły o to? nie. A czy były prezydnent był tego wart? nie. za słowa, ze ruskie sa głupie..a usa silne..nie jest tego wart. tak sie publicznie nie wypowiada osoba z taką rangą jak on. Żenada. Co takiego zrobił dla kraju? domy kupił tym ludziom? rente im podniósł ze tak go bronią? krzyze mu stawiają? głupota

Gość boso ide dalej
zlapali go jest przesluchiwany i grozi mu grzywna - ciekawe- a tablica ubabrana i sciana obok :o

Gość Zaspana Bella
Ok. Ale niech nic nie płaci!!! żadna grzywna! Co najwyżej niech pomaga w kosciele:) takie upomnienie. Bo jak to krzyza broni..a w krzyz rzuca?? a tak na prawde chodziło im o to, ze nie było ceremoniii tv kamer posłów..itp..i że te tablice tak uroczyscie jak na swieto wojska nie emitowlai:O jestem na nie. Bo ofiary wypadku nic takiego dla emerytów nie zrobiły..dalej renty marne..wielu głodem przymiera..itp..głupi ci strasi ludzie..upominaja sie o honory dla ludzi którzy nikim nie byli i nic takiego nie zrobili.

Gość boso ide dalej
chol... nie wyszlo :(

Gość Zaspana Bella
jesli nie ma tam kmaer tv i mediów..to tym rzutem staraja sie wrócic na siebie uwage:) mediów... najlepiej nadal ignorowac. A dziadek ma zakaz wstepu pod kara grzywny na plac..i ma odpokutowac rzut gównem w krzyz na tablicy w kosciele swojej parafii..o pomoc poprosic ksiedza..niech mu do rozumu przemówi.

Gość dhgysrsty
ONI POWINNI BYC JUZ ARESZTOWANI 15 SIERPNIA W DNIU WOJSKA POLSKIEGO ZA TE KRZYKI ! POWINNI BYC ARESZTOWANI JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA SWIRY PSYCHIATRYK SIEN TU KŁANIA :-0 Zjevby

Gość Zaspana Bella
15:28 szkoda, ze nie ma innego dziadka..który by im to powiedział..bez kamer..tv..tak do nich. od razu by poszli.

Gość boso ide dalej
to nie a katolicy, to sa chore odpady:(

Gość Zaspana Bella
tak na prawde to biedni ludzie...manipulowani politycznie.. ale szkoda mi ich..bo nikt z tych 96 ofiar nic nie zrobił dla polski dla emerytów...a oni tak bronią ich żadają ceremonii dla nich...pogubili się. Lepiej ich ignorowac, to sie rozejdą. I warto aby ktos bez kamer im to powiedział jakis inny dziadek..ze o co oni alczą..i ze tu rzucaja w krzyz.. a krzyza bronią..to powinien ich upomniec ksiądz. Brat mojej babci janek znał żonę Andersa, poznał na starosc jak był w wawie..bo o ile pamietam ich ojcieca mój pradziadek walczył pod hallerem i andersem..moja babcia była dumna. Niech walcza o siebie..o renty wyzsze dla dziadków...wize ze wiele z tych osob zyje..ma 90 i 104 lata itp......za polske walczyli..! za katyn! a renty maja ze umieraja z głodu...

Gość kupiłabym sobie
a ja mysle, ze teraz to sie powinno zrobic porzadek. nie chca tablicy to tablice zdjac, krzyz usunac, barierki usunac i kazdego kto sprobuje postawic nowy legitymowac i karac grzywna

Gość boso ide dalej
Tablica niech zostanie, ale nie wiem na co czekaja z tym krzyzem ! On dawno powinien być w kosciele !

Gość boso ide dalej
mysle ze i on sie chcial znalezc na tej tablicy w jakis sposob :p