Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztelankaankaKAT

POMOCY WREDNY EX MAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość kasztelankaankaKAT

ex maz przebywa za granica ,do naszego wspolnego mieszkania jeszcze--- zameldowal swoja obecną panią by zalatwic jej fikcyjny meldunek-razem mieszkaja za granica,jak sie pozbyc owej pani??? czy faktycznie ma prawo przyjechac i wejsc sobie do mieszkania????????

Gość kasztelankaankaKAT
PLISSSSS POMOZCIE!!!!!!!

Gość a w sadzie toczy sie sprawa
o podzial majatku wspolnego? jezeli tak maz nie ma prawa meldowac nikogo, jak baba wlezie do chaty to dzwonisz na policje i przedstawiasz sprawe

Gość mieszkanie jest wspolne
wiec nalezy je podzielic sprzedac i po klopocie lub jedna ze stron splaca druga, nie wydaje mi sie ze facet ma prawo meldowac jakas obca babe skoro chata nie jest w pelni jego

Gość wnieś o podział majątku
w Polsce jest tak dziwnie że moze kogoś zameldować, ewentualnie możesz to zgłosić nie wiem może do jakiegoś urzedu albo administracji ze to fikcyjny meldunek

Gość kasztelankaankaKAT
MIESZKANIE jest jeszcze wspolne dopiero daje o podzial majatku bo on robi problemy o spokojnym podziale nie ma mowy,zameldowal swoja kochanke i ona moze mi lazic po mieszkaniu??? w jakim my swiecie zyjemy??? pozatym ona tak faktycznie t nie przebywa bo pracuje i jest na stale w holandii

Gość mieszkanie jest wspolne
wiec radzilabym jak najszybciej wniesc sprawe o podzial chaty i tyle

Gość stukk
Napisz pismo do meldunków, że ten meldunek jest fikcyjny i złóż wniosek o wymeldowanie jeśli masz jakiekolwiek prawo do tego mieszkania. Meldunki to rozpatrzą, zlecą wywiad, przesłuchają świadków, których możesz powołać, ze takowa nie mieszkała i nie mieszka. To jedyny sposób na uwolnienie się od niej.

Gość odpowiem ..........
ja bym poszła do wydziału meldunku i powiedziała że jako współwłaścicielka nie wyraziłaś zgody na ten meldunek i jest on w pełni fikcyjny zobaczysz co Ci powiedzą czy masz jakieś pole manewru w tym wypadku czy nie ?

Gość kasztelankaankaKAT
powiedzcie sami co to za kraj gdzie masz mieszkanie i gowno do gadki szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość odpowiem ..........
ja rozumiem że teraz masz ochotę się wyżalić i bluzgać ale radzę Ci jutro rano zacząć działać i dowiedzieć Ci jakie masz możliwości bo samo narzekanie nic ci nie da a nóż się okaże że wymeldujesz babę za nim się obejrzysz no chyba że się boisz byłego męża

Gość kraj taki jak kazdy
mieszkanie jest wspolne a nie twoje wiec nalezy zalatwic to pod wzgledem prawnym tak jak przewiduje prawo czyli zrobic podzial majatku

Gość kasztelankaankaKAT
wymelduje nie ma co do tego dwoch zdan!!!! dzieki bardzo!!!1

Gość kraj taki jak kazdy
oczywiscie wtedy musisz liczyc sie ze sprzedaza mieszkania i przymusowa wyprowadzka lub splacaniem meza, ale maz moze zazadac calek kwoty od razu i wtedy nie pozostaje nic innego jak sprzedaz takie sa realia wszedzie, nieruchomosc nie jest wylacznie twoja i tak dziala prawo

Gość nie ma tragedii
w naszym chorym polskim prawie mozesz wymeldowac ta pania jeżeli nie przebywa czyli nie mieszka w miejscu zameldowania przez pół roku. Składasz wniosek do sątam naie byłodu i pppo upływie tego czasu sotajesz jej wymeldowanie ale i tak cos mi tu nie pasuje ponieważ jesli ty jestes współwłascicielka mieszkania w urzedzie była potrzebna również twoja zgoda albo osobista albo na pismie ,jeśli ciebie tam nie było oznacza to ze sam napisał zgode i sfałszował twój podpis więc to juz jest przestępstwo scigane z urzedu .Wiem bo sama miałam podobnie .Nie martw sie tylko idz do urzędu meldunkowego i zarzadaj tego pisma niby podpisanego przez ciebie.A wtedy wymelduja babsko od razu oraz złoza wniosek do prokuratury o fałszowanie dokumentów,chyba ze nie jestes wspólwłaścicielem ale z tego co piszesz wnioskuje ze tak. Pozdrawiam

Gość niekoniecznie moze byc tez tak
ze mieszkanie jest spoldzielcze a maz jest glownym wlascicielem wtedy niestety tylko sprawa w sadzie o podzial majatku jak ktos napisal