Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

Gość Moooń
Witam:) równiez się staram już rok ;) ale u mnie jest problem taki że jestesmy zmęzem zdrowi.

Moooń no to dlugo a ja z mezem juz 2 lata za 2 tygodnie idze na badanie nasienia zobaczymy narazie wrzucilismy na pelny luz nie licze dni płodnych ,ani owulacji i mam nadzieje ze niedlugo sei doczekamy małego szkraba a moze problem u ciebie tkwi w psychice?????

Gość Moooń
Wiesz bądz dobrej myśli :) na pewno się uda i będzie maleństwo. hmm, bo wiesz jak to jest, mąż interesował sie tylko firmą, zbudowalismy szybko nasze gniazdko i pragnelismy dzieciątka, i zaczeło się latanie po klinikach i NIC, wszyscy powtarzają że jest wszystko wporządku, a ja już nie mam siły i nawet psuje się miedzy mną a męzem bo co chwile ktos wyciąga jakieś nowe problemy i ciągle kłotnie...sama nie wiem. W sumie już 2 dni temu miała być @ a tu nic jak na razie, ale nie robie sobie nadzieji :)

Gość cymbałka123
Czemu kazdy chce miec od razu swoj wlasny temat a nie moze poszperac i dolaczyc sie do juz istniejacych???

Moooń rozumie cie doskonale wiem jak to jest u mnie np rodzinka sie pyta jak jest jaks impreza rodzinna czy cos no a kiedy wy ,kiedy wy?i nie bardzo sie wie co tu odpowedziec w sumie!tez mialam z męzem maly kryzys mam wrazenie ze wczesniej ja bardziej chciałam dzidzi a mój mąz tak jaby unikał tego tematu ale ostatnio sie zmienił co do tej sprawy i bardzo chce byc ojcem a robiłas test??????a masz regularny @ czy nie

Gość wrześniowa mama 1984
Powyzej ktos zaproponowal 3 tematy, moglabym dorzucic i moj, sama sie staram, jest tu wiele tematow gdzie niejednokrtonie zdychaja po 3 czy 4 wpisach, ale oprocz nich jest mnostwo dobrze prowadzonych i tam mozna sie doczepiac, to wszystko co mam do powiedzenia

cymbałka123 al nikt ci tu wcale nie kaze wchodzic przeciez nie? więc nie rozumiem w czym problem inni zakladaje topiki zupelnie bez sensowne i glupie to jest dobrze nie interesi nie wchodze i tyle czy to tak ciezko zrozumiec ja niewem!!!! wolne forum i kazdy moze pisac oc chce i gdzie chce

Gość lulianna123
Popieram panie propagujace czystosc i przejrzystosc na forum, jesli nie wnosisz nic nowego pisz na temacie, ktory juz na dany temat istnieje - to przeciez takie proste :)

Gość Właśnie zamierzam.......
Tez popieram. Autorko topiku, dobrze, ze zalozylas, bo sie przyda, proponuje by tutaj na tym temacie podac jako przyklad, ze to nie powinno miec miejsca, popiszcie tu sie jak pod petycja, ze jestescie na nie zakladania takich samocyh watkow, dopisujcie sie do tych juz istniejacych, rowniez tu podanych powyzej

Gość daga/83
Podpisuje sie pod petycja i popieram.

Gość ---STARACZKI NA 2010---
Podpisuje sie.

Gość Moooń
No tak, wiem jak to jest z tą rodziną. Widzę ze mój mąż już też bardzo by chciał mieć maleństwo. Próbowałam z nim po rozmawiać na temat adopcji ale on nie chce, mówi że chce mieć swoje dziecko, bo mamy w rodzinie przypadek gdzie ciotka wzieła dziewczynkę z Wilna i ma straszny problem teraz z nią i mąż się obawia że nas tez takie coś spotka. A co do @ to mam regularną i to zawsze.

Gość 3bitttt
Podpisuje sie. Zapraszam tu: CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Mooońto moze zrob tescik moze akurat sie udało skoro masz regularne cykle no kto wie albo powinnas dac na luz

Gość 3bitttt
:D :D :D

Gość Cytrunaddda
Podpisuje sie

Gość ja tez sie podpisuje
to nie do wiary jaki balagan jest na forum poprzez zakladanie setki jednakowych tematow 😠

Gość Cytrunaddda
Bravo za odwage, wszyscy sie powinnismy podpisac a potem wklejac ten temat - link jak ktos zalozy nastepny :)

Gość Pipolinka
Podpisuje sie.

Gość Xtrafobia
Co u Was dziewczyny?