Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leaah

Do dziewczyn ślubujących w 2011 otwieramy nowy TEMAT!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Leaah

Na "niektórych" topickach jest ten temat już ale dziewczyny maja swój zamknięty krąg i gdzieś nasze wypowiedzi...;/ Dlatego zapraszam wszystkie tutaj:) ZGŁASZAĆ SIĘ DROGIEN PANNY :):) Mój dzień wypada 28maja:) A wasz?? Jak przygotowania??

Gość krystaliczankaa
Hej hej ja też tego samego dnia:):) Załatwione mamy najważniejsze rzeczy a za suknia będe sie rozglądać jesienia..zresztą słyszałam,że w salonie Lilea w Krk. jesienią jest wyprzedaż sukien z letniej kolekcji i można je kupić nawet za połowe czy mniej..:) Także poczekam i moze akurat..;)

Gość bernadettttta
A ja tak troche nietypowo.. u nas jeszcze oficjalnych zareczyn nie bylo ale wiemy oboje ze w okolicy sierpnia/wrzesnia przyszlego roku chcielibysmy sie pobrac :) jestesmy razem dopiero kilka miesiecy wiec mysle, ze nie ma sie co spieszyc z zareczynami i informowaniem rodziny. Tym bardziej ze nie planujemy wielkiej fety a jedynie skromne przyjecie dla najblizszych :) wiec nie "trzyma" nas termin na salę weselną :D

Gość dziewczyna z krakowa
my mamy 23lipca

Gość Najjulka
hehe ja też 20 sierpień 2011 załatwiona sala, zespół, fotograf i kamerzysta:)

Mufinka, ja mam tak samo, jak Ty - 20 sierpnia 2011 ;) Mamy salę i kapelę, poszukujemy kamerzysty w tej chwili ;)

Gość hania86
a my dziś podjeliśmy decyzję że wrzesień 2011 myślicie że zdążymy?

Gość Leaah
No pewnie że zdążycie:) Ja mam zespół ale chce zmienić(jakoś siedzi mi w głowie) I normsalnie terminy wolne są tak samo sale:)

Hej ja 03.09.2011 Sala, zespół i fotograf. Zastanawiam się nad tym czy mieć kamerzystę. A poza tym rozglądam się za zaproszeniami i takimi tam dodotkami. Kiedy zaczynacie szukać sukni??

Ja już byłam z mamą w kilku salonach, tak sobie popatrzeć. Myślę, że zacznę konkretnie szukać jakoś po nowym roku.

Gość Leaah
Ja też jakoś teraz jade z mama:) pooglądac suknie-chcę wiedzieć w jakim fasonie jest mi dobrze a w jakim nie.. ale raczej będe szyć:)